13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleSolutii alternative pentru achizitionarea masinilor second-hand

Solutii alternative pentru achizitionarea masinilor second-hand

Desi piata autoturismelor a devenit tot mai accesibila in ultimii ani pentru iubitorii de masini care nu dispun de un venit foarte mare, pentru ca achizitia sa fie pe termen lung si masina sa corespunda dorintelor si nevoilor personale e nevoie uneori sa se faca apel la modalitati alternative de finantare.

Atunci cand un potential cumpartor nu dispune de intreaga suma care ar trebui investita in achizitionare, i se pune uneori la dispozitie posibilitatea de a opta pentru masini in rate, prin credit bancar, sau prin finantare de tip leasing.

Tipuri de finantari

In functie de cumparator (daca este persoana fizica sau persoana judiciara sau o intreprindere care doreste sa achizitioneze o flota de autoutilitare), acestuia i se pun la dispozitie mai multe tipuri de finantari:

-masini in rate prin credit bancar

-masini prin finantare leasing

Atunci cand vine vorba de o persoana fizica, care doreste sa cumpere o masina pentru uzul personal, aceasta trebuie sa respecte anumite dorinte ale viitorului proprietar, in functie de modul lui de viata si de caracteristicile necesare pentru a-i indeplini nevoile zilnice. Astfel, atunci cand se alege o masina, fie ea si second-hand, e bine sa se tina cont de anumite aspecte cruciale, precum spatiul necesar, tipul de combustibil preferat, utilitatile masinii si starea ei tehnica actuala.

O firma de incredere, care comercializeaza si cauta masini second-hand, are, in general, parteneriate cu anumite banci si firme de finantare prin credit care pot deveni foarte utile pentru cineva care are nevoie imediata de masina respectiva si nu dispune de banii necesari.

In plus, majoritatea ofertelor au rate fixe, astfel incat pretul masinii sa poata fi acoperit integral, chiar daca pe o perioada mai lunga de timp. Insa, cumparand masina printr-o firma specializata, garantia bunului achizionat si a finantarii este un mare avantaj, fata de achizitionarea ei de la un parc auto sau prin anunturi online, de la persoane fizice.

 

Acte necesare pentru masini in rate

Atata timp cat apelati de specialisti care se ocupa de vanzarea masinilor zi de zi, veti primi ajutor la fiecare pas, pentru ca procesul cumpararii sa fie cat mai facil. Fiecare banca si firma ce ofera finanatre pentru masini in rate are conditiile proprii pentru intocmirea dosarului cu actele necesare, dar in general, se cer:

  • Copie dupa cartea de identitate
  • Formular/dovada de venit sau acord ANAF semnat de cumparator
  • Cupon de pensie (pentru cei care nu mai lucreaza la momentul respectiv)
  • Cerere de finantare – aceasta nu se regaseste in conditiile tuturor firmelor si bancilor

 

Pentru pasiunile pe patru roti

Asadar, solutii exista chiar si pentru cei care venitul modest este un impediment in calea masinii visurilor. Important este sa consultati toate posibilitatile, sa va informati si sa decideti ce solutie de finantare este cea mai potrivita. In rest, va puteti baza pe specialisti ca vor face tot posibilul pentru a gasi oferta perfecta, potrivita gusturilor si nevoilor exprimate.

Daca va sunteti in cautarea unei firme de incredere care sa va ajute in achizitionarea unei masini in rate, va recomandam sa apelati la echipa autogeist.ro.

Printre finantarile prin credit oferite de autogeist.ro se numara si creditele bancare de la:

  • Cetelem
  • BRD Finance
  • Banca Transilvania
  • Mogo IFN (finantarea se acorda indiferent de nivelul venitului curent)
  • Claret (si pentru cei care au lucrat o perioada in afara Romaniei sau lucreaza peste hotare la momentul achizitionarii masinii)

Numere de contact:

  • 0740.945.736 (Bogdan)
  • 0749.240.870 (Viorel)
  • 0756.093.505 (Alexandru)
  • 0236.449.018

 

Adresa: Galati, Str. Brăilei, nr. 237, DN2B

Cele mai citite

Ciolacu laudă candidații PSD la funcții de primar. Au “ambiția de a face lucruri”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță candidații PSD la funcții de primar în municipiul București, lăudându-i pentru faptul că au "ambiția de a face lucruri". Este...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Cât timp ar trebui să dureze plimbarea câinelui?

Plimbarea zilnică a câinelui oferă numeroase beneficii pentru sănătatea mentală, emoțională și fizică pentru aproape toți câinii. Plimbările oferă exerciții fizice, care sunt bune...
Ultima oră
Pe aceeași temă