14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleȘocant! Meghan, despre perioada trăită în familia regală: „Nu-mi doream să mai...

Șocant! Meghan, despre perioada trăită în familia regală: „Nu-mi doream să mai trăiesc!”

Meghan a vorbit mai deschis ca niciodată despre unul dintre cele mai dificile episoade trăite în cadrul familiei regale, fiind și unul din factorii care au stat la baza deciziei lor de a părăsi Marea Britanie.

 

Meghan Markle a dezvăluit că viața în sânul familiei regale și relațiile tensionate cu cei din jur i-au afectat mult sănătatea mintală. În timpul interviului său cu Oprah Winfrey, ducesa de Sussex a dezvăluit că, însărcinată fiind cu Archie, ajunsese să aibă gânduri siucigașe.

Când a simțit că nu mai poate, aceasta a decis să vorbească despre subiect cu soțul ei, deși nu i-a fost ușor:

„Îmi era foarte rușine să o spun la acel moment și îmi era rușine să o spun în fața lui Harry mai ales, știind cât de mult a suferit și cât a pierdut de-a lungul timpului, dar știam că, dacă nu o spun, o voi face. Pur și simplu nu-mi mai doream să trăiesc. Era un gând cât se poate de clar, de constant și de înfricoșător.”

„Te gândeai la sinucidere?”, a întrebat gazda emisiunii de pe CBS, Oprah Winfrey, vizibil mișcată de declarațiile lui Meghan Markle. „Da”, a răspuns scurt aceasta.

Meghan a rememorat o ieșire în public din ianuarie 2019 pentru un eveniment la Royal Albert Hall, după ce i-a vorbit prințului Harry despre gândurile ei.

„Îmi amintesc că a spus:„ Nu cred că poți merge ‘și am spus„ nu pot rămâne singură’.

Fosta actriță a spus că poate vedea în fotografiile surprinse în acea seară că Harry o ține strâns de mână în ciuda zâmbetelor lor.

„Amândoi încercam să ne susținem’, a spus ea.

Ducesa de Sussex a mai spus că de fiecare dată când luminile teatrului se stingeau, „plângea’.

„Și de asta cred că este atât de important ca oamenii să-și amintească este că nu ai idee ce se întâmplă pentru cineva din spatele ușilor închise. Nici o idee’, a spus ea. „Chiar și oamenii care zâmbesc și strălucesc în lumina celor mai mai reflectoare. Trebuie să ai compasiune pentru ceea ce se întâmplă de fapt.”

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Un fost jucător al Realului ar putea deveni antrenorul celor de la Bayern Munchen

Potrivit unui raport vineri al DPA, există mari șanse ca Zinedine Zidane să semneze cu Bayern Munchen pentru a prelua conducerea echipei începând din...

Anunț de ultimă oră al Federaţiei Germane de Fotbal! Ce se întâmplă cu selecționerul Julian Nagelsmann

Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a anunțat că i-a prelungit contractul selecționerului Julian Nagelsmann până în anul 2026. „Este o decizie care vine din suflet....

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...
Ultima oră
Pe aceeași temă