3.7 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăLifestyleȘoc la Hollywood. Cine este suspectat în moartea actriței Natalie Wood

Șoc la Hollywood. Cine este suspectat în moartea actriței Natalie Wood

Ceea ce vreau să spun este că ştim acum că [Wagner] a fost ultima persoană care a fost cu Natalie înainte ca aceasta să dispară”, a spus şeriful comitatului Los Angeles, locotenentul John Corina, pentru emisiunea ”48 Hours”.

Actorul Robert Wagner, în vârstă de 87 de ani, a refuzat să vorbească cu anchetatorii, precizează CBS.

Actriţa, care a câştigat un Glob de Aur pentru pelicula ”Rebel Without a Cause” (1955), s-a înecat în 1981, la 43 de ani, pe când naviga în largul insulei californiene Santa Catalina, însoţită de Wagner, actorul Christopher Walken şi căpitanul iahtului.

A fost găsită plutind pe suprafaţa apei, îmbrăcată într-o jachetă şi cămaşă de noapte. Moartea a fost considerată accidentală.

Poliţia a început o nouă anchetă în toamna anului 2011, dar Wagner nu a fost considerat suspect, au spus atunci autorităţile.

Într-un nou raport de autopsie publicat în 2013, cauza morţii actriţei a fost schimbată în ”moarte prin înec şi alţi factori necunoscuţi”.

Martorii care călătoreau într-o ambarcaţiune apropiată au auzit o ceartă între soţi în noaptea respectivă, a declarat poliţia pentru CBS.

Potrivit căpitanului iahtului, Wagner şi Wood s-au certat violent în acea seară.

Actriţa avea câteva vânătăi neobişnuite pe braţ, încheietură şi gât, care se pare că au apărut înainte să ajungă în apele Oceanului Pacific şi să se înece, se precizează în cel mai recent raport de autopsie.

Wood părea să fie ”victima unei agresiuni”, a spus anchetatorul Ralph Hernandez pentru CBS.

Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă