21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleSmiley și Gina Pistol și-au botezat fiica în secret. Prima imagine de...

Smiley și Gina Pistol și-au botezat fiica în secret. Prima imagine de la eveniment

Gina Pistol și Smiley au preferat ca până acum să păstreze discreția când a venit vorba de viața lor de familie. Chiar dacă au făcut o serie de declarații în spațiul public despre relația lor, cât și despre micuța lor fiică, cei doi evită să posteze fotografii în mediul online. 

Creștinarea fiicei celebrelor vedete a avut loc zilele trecute și, deși cuplul nu a postat nicio fotografie de la eveniment, cea care i-a dat de gol a fost cântăreața Andreea Bănică, prezentă și ea la botez. Aceasta a postat în mediul online prima fotografie de la botezul micuței Josephine Ana Maria:

„Fericire multă, Josephine! Ți-a dat Dumnezeu cei mai buni părinți din lume care să te iubească și să te ocrotească! Ne bucurăm că v-am fost alături într-un moment atât de important.”, a scris Andreea Bănică alături de fotografie. 

Se pare că Gina și Smiley au organizat o petrecere restrânsă în aer liber, unde au purtat ținute lejere de vară. 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Hidroelectrica anunță că Barajul Izvorul Muntelui este în perfectă siguranță după seismul de joi dimineață

Hidroelectrica a anunțat că Barajul Izvorul Muntelui, unul dintre cele mai mari din Europa, este în perfectă siguranţă după seismul produs joi dimineață în...

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...
Ultima oră
Pe aceeași temă