Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Smiley - #confesiune la Buzău

Smiley - #confesiune la Buzău

Pe 15 martie, la Hotel Pietroasa din municipiul Buzău, a avut loc conferința de presă ce anunță evenimentul din 18 martie, #confesiune, un concert care îl va avea drept protagonist pe cel mai îndrăgit artist pop al momentului, Smiley.

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 15.03.2018 - 16:08

La conferință au fost prezenți membri ai echipei Spectaculis, precum și o invitată specială care va urca pe scenă duminică, Dora Gaitanovici.

Dora Gaitanovici a declarat că are emoții, dar că se simte inspirată de faptul că va concerta pe aceeași scenă cu un artist atât de cunoscut precum Smiley. La doar 17 ani, Dora este considerată deja de către mulți liderul valoric muzical al generației sale. A câștigat peste 40 de trofee și premii la festivaluri naționale și internaționale și a bătut toate recordurile de performanță. Anul acesta a fost finalistă a Selecției Naționale Eurovision, unde a ocupat locul 6 cu piesa proprie ”Fără Tine”.

În cadrul conferinței, organizatorii și-au arătat aprecierea față de publicul buzoian, atât de receptiv la evenimentele muzicale. De asemenea, au mai declarat faptul că admiră cererea de cultură și de entertainment și că își doresc să revină în oraș și cu nume ale scenei internaționale.

Cu ocazia conferinței, organizatorii au oferit 100 de bilete copiilor merituosi dintr-un centru de plasament local pentru a susține integrarea și participarea lor la evenimente precum acesta.

Bilete pentru concertul care va avea loc pe 18 martie, începând cu ora 18:00, se pot încă găsi la casa de bilete a Sălii Sporturilor din Buzău, la Teatrul George Ciprian și online pe ticketnet.ro.

Comentarii