5.5 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăLifestyleSlowride Transaplina Fest 2018: Peste 5.000 de oameni sunt aşteptaţi

Slowride Transaplina Fest 2018: Peste 5.000 de oameni sunt aşteptaţi

Motocicliștii vor demonsta cât de bine se pricep să stăpânească sutele de cai putere de sub șa, iar scena festivalului, amplasată pe stadionul din apropierea Peşterii Muierilor, va găzdui trupe rock, noi sau consacrate, cap de afiș fiind trupele Vița de Vie și Zdob și Zdub.

Preţurile biletelor de acces, care pot fi achiziționate de pe ambilet.ro,  variază între 30 lei pentru o zi şi 50 lei pentru toate cele trei zile cât durează evenimentul. Organizatorii festivalului promit că de anul viitor vor urca pe scenă și trupe rock cu renume din afara României.

Participanţii la festival vor avea parte de expoziții cu vânzare și de concursuri cu premii oferite de sponsorii festivalului. De asemenea, la eveniment vor fi prezente cluburi de profil din Austria, Germania și Ungaria.

De la Slowride Transalpina Fest nu va lipsi nici anul acesta uriașul steag  românesc, format din eşarfele colorate în roşu, galben şi albastru a sute de motociclişti. Anul trecut, peste 300 de motociclişti am mers în paradă pe o distanţă de 25 de kilometri.

 ”Vrem ca tricolorul din motociclete să devină tradiție, urmând ca în anii următori, în funcție de durata procedurilor, să obținem și o omologare din partea Guinnes Book of Records”, a declarat Liviu Mitroi, președindele Slowrider RC.

Evenimentul este organizat cu sprijinul primăriei Baia de Fier și a Consiliului Local.Peste 5.000 mii de persoane sunt aşteptate în localitatea Baia de Fier, lângă Peştera Muierilor, între 13-15 iulie, la cea de-a doua ediție a Slowride Transaplina Fest, manifestare dedicată iubitorilor de motociclete şi concerte rock.

Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă