16.9 C
București
vineri, 24 septembrie 2021

Sir Elton John pregătește un documentar în colaborare cu Netflix

Pelicula va fi realizată alături de colaboratorul artistului, chitaristul Davey Johnstone. Se pare că cei doi lucrează de câțiva ani de zile la acest proiect. 

Se presupune deja că documentarul le va oferi fanilor o perspectivă detaliată a vieții excentricului artist britanic, incluzând multe momente care nu au fost cuprinse în recentul film biografic dedicat acestuia. Pelicula „Rocketman’ (2019). 

Potrivit publicației „The Sun’, documentarul se va numi „The Pillars of Hercules’, fiind inspirat de al doilea prenume al lui Elton John, Hercules. Filmul va conține evenimente care au avut loc în anii ‘70, incluzînd secvențe din culise cu Elton John, dar și cu legendarul John Lennon.  

Chitaristul Davey Johnstone, unul dintre cei mai vechi colaboratori ai lui Elton John, lucrează la acest documentar de ani buni. El a lăsat însă proiectul deoparte un timp, pentru ca acesta să nu se suprapună cu „Rocketman’, iar fanii să nu se simtă copleșiți de subiect și să ocolească filmul. „Mi s-a părut corect să procedez așa, pentru că nu voiam să împiedic proiectul respectiv să-și urmeze traseul’, a declarat el pentru podcastul „Greatest Music of All Time’. 

 

Ultima oră
Pe aceeași temă