Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sibiu (Foto: Expedia)

Sibiul primeşte 160.000 de euro pentru a deveni Regiune Gastronomică Europeană

Judeţul Sibiu va primi, timp de doi ani de zile, o finanţare europeană în valoare de 160.000 de euro.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

21.03.2018 - 13:12

Cu ajutorul fondurilor europene, judeţul Sibiu va deveni, începând cu anul 2019, "Regiune Gastronomică Europeană", informează un comunicat al Consiliului Judeţean Sibiu.

Proiectul "Regiunilor Gastronomice Europene" urmăreşte includerea şi recunoaşterea alimentaţiei şi gastronomiei la nivelul politicilor locale şi regionale, inclusiv în cadrul strategiilor de dezvoltare.

Judeţul Sibiu a primit în 2017 titlul de Regiune Gastronomică Europeană pentru anul 2019, împreună cu regiunea Egeea de Sud (Grecia). Sibiul este prima regiune din România care primeşte această titulatură europeană.

Comentarii

loading...