11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleSfaturi vestimentare pentru a trece cu bine peste iarna

Sfaturi vestimentare pentru a trece cu bine peste iarna

Desi iarna este un moment minunat pentru a experimenta peisaje uluitoare, poate fi periculoasa pentru oamenii care nu sunt pregatiti pentru gerul pe care il aduce. Avand imbracamintea potrivita si constientizarea pericolelor de iarna sunt parti importante ale pregatirii. In acest ghid, veti gasi sfaturi utile despre cum sa va imbracati pentru iarna, indiferent daca schiati, calatoriti, pescuiti sau pur si simplu lucrati in aer liber.

1.     Protejati-va picioarele cu sosete de dama mai lungi. Sosetele nu trebuie sa fie foarte groase ca sa va incomodeze atunci cand purtati incaltaminte. Sosetele peste genunchi din lana sunt o optiune buna deoarece ajuta la mentinerea umezelii departe. Daca este foarte rece puteti sa purtati chiar doua perechi de sosete sau dresuri de dama mai groase de pe SIAMO.

2.     Purtati mereu colanti pe sub pantaloni. Acest lucru va spori caldura corporala. Daca nu aveti colanti sau dresuri, atunci puteti incerca sa purtati o alta pereche de pantaloni mai subtire, dar pe dedesubt.

3.     Purtati tricouri realizate din tesaturi care resping si nu favorizeaza umiditatea. Daca nu aveti lenjerie de corp termoizolanta, alegeti un tricou care va va ajuta sa va mentineti uscati. Cautati materiale rezistente la umiditatea in mod natural, cum ar fi lana de merinos sau tesaturi atletice, cum ar fi polipropilena. Evitati sa purtati bumbac pe piele. Cand transpirati, bumbacul va mentine umezeala, creand un strat umed pe piele, ceea ce va va face sa va fie frig.

4.     Purtati lenjerie de corp termoizolanta daca aveti. Lenjeria de corp termica sau cea de matase, face o treaba excelenta de a tine la distanta umezeala de corpul vostru. Acestea pot fi purtate sub aproape orice tinuta pentru a te ajuta sa ramai uscat si cald. Articolele de imbracaminte termica sunt fabricate, de obicei, din fleece sau dintr-un amestec de bumbac si poliester.

5.     Alegeti materiale precum fleece, lana si flanel pentru a va ajuta sa va fie cald. Materialele dure, groase, cum ar fi acestea, sunt ideale pentru un strat intermediar, deoarece va vor tine de cald, dar vor fi si respirabile, deci este mai putin probabil sa va supraincalziti. O camasa de flanel purtata cu o pereche de blugi si cizme este o modalitate excelenta de a va arata stilul atunci cand vremea este rece. Un pulover de lana purtat peste o fusta cu jambiere si cizme deasupra genunchilor este o tinuta draguta pentru o zi de iarna.

6.     Investiti intr-o haina groasa intr-o culoare neutra. Cand vremea devine foarte rece, veti purta haina oriunde veti merge. O parka de o culoare camel sau neagra, va va mentine in siguranta si va merge cu aproape orice tinuta. Cea mai buna optiune este o geaca cu puf, impermeabila.

7.     Nu uitati sa purtati manusi, fular si caciula!

8.     Investiti intr-o pereche de cizme de iarna, captusite, dar si rezistente la apa. Va veti multumi singuri pentru aceasta alegere!

 

 

 

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă