Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sfaturi utile când joci la pariuri

În primul rând trebuie să stii că nu există vreo formulă magică sau o strategie sigură pe care o poţi folosi şi să îţi asigure un profit substanţial şi garantat lună de lună la pariuri.

Share

Rl online 0 comentarii

03.06.2020 - 11:43

Nu există nici un parior care este constant câştigător, mereu pe plus sau să nu piardă niciodată, iar dacă cineva îţi împărtăşeşte această informaţie, atunci cu siguranţă este un mare fals. Orice parior profesionist ce activează în acest domeniu poate avea luni foarte profitabile, dar şi luni cu pierderi mari.

Ce trebuie stiut este că e putin probabil sa parcurgi un an calendaristic în care să ai lună de lună profit. In mod clar mai sunt şi luni cu pierderi, dar important este să fii disciplinat, să urmezi câteva reguli simple de la pariorii de succes, iar la final când vei trage linie vei observa şi rezultatele. Mai departe îţi vom enunţa câteva sfaturi utile când joci la pariuri, fie ca esti adeptul pariurilor single sau a mai multor evenimente pe biletul zilei la pariuri.

      1. Money management

Din punct de vedere financiar, este necesar să îţi creezi un bankroll, pe care să ţi-l permiţi şi să nu te influenţeze în activitatea ta de zi cu zi. Abia după ce ţi-ai creat un bankroll, adică un buget fix alocat pentru o anumită perioadă de timp în care îţi propui să marchezi un profit anume, în funcţie de el îţi poţi crea strategia şi organizarea. Atenţie însă, încearcă să nu joci neorganizat, sfatul fiind să te opreşti în cazul în care într-o lună ai pierdut banii alocaţi.

      2. Obiectiv realistic pe termen lung

Când vine vorba de timp, propune-ţi un obiectiv pe un timp îndelungat. Încearcă să te organizezi pe o anumită perioada determinată, de o săptămână, o lună, un trimestru, la alegerea ta, nu spera că vei da lovitura într-o singură zi sau sesiune de pariere. Cum am menţionat mai sus, organizarea este foarte importantă. În momentul în care îţi atingi obiectivul, chiar dacă se întamplă mai devreme decât te-ai fi aşteptat, este indicat să nu mai pariezi deloc. De exemplu dacă ţi-ai propus un profit de 50% din bankroll-ul iniţial pe o perioadă de trei luni, şi ai atins acest obiectiv dupa două luni, ia o pauză temporară.

      3. Alege cât mai des pariuri single

Dacă îţi doreşti profit pe termen lung, ar trebui să ţii cont de pariul single. Desigur poţi să joci şi doar de plăcere bilete cu 15-20 evenimente puse cu sume mici 5-10 ron, sperând să prinzi lovitura vieţii, însă aici devine foarte mult o chestiune de noroc, iar tu ai un alt scopul. Ai un obiectiv bine definit pe termen lung, iar bilete cu un singur eveniment sunt cele mai profitabile, simplu de analizat şi uşor de ţinut evidenţa.

      4. Focus pe pariuri raţionale şi nu sentimentale

În foarte multe cazuri, ai să vezi persoane care pariază greşit în zile cu meciuri importante, spun importante deoarece una dintre echipele meciului este cea preferată. Fiind echipa preferată, inevitabil apare speranţa ca ea să câştige, iar oamenii pariază sume nejustificabile doar din acest motiv. Dacă ai o echipă de suflet nu înseamnă că trebuie să pariezi tot timpul pe aceasta. Efectuează o analiză raţională a partidei, apoi dacă nu găseşti şanse în favoarea echipei de suflet, evită meciul.

      5. Nu juca mai mult decât îţi permiţi

Este recomandat, sau mai bine zis obligatoriu, să nu pariezi/joci mai mult decât îţi permiţi să pierzi. Probabil una din cele mai importante sfaturi când vine vorba de pariuri. Acestea trebuiesc văzute ca un mijloc de distracţie, o formă de relaxare, nu ca pe o metodă de a câştiga sume importante într-o perioadă scurtă. Există multe persoane care după ce pierd întregul bankroll, îşi alimentează din nou contul în speranţa că vor recupera pierderile. Din păcate acest lucru aduce scăderi şi mai mari în buget.

Citește totul despre:

#pariuri sportive

Comentarii

loading...