23.4 C
București
duminică, 3 iulie 2022
AcasăLifestyleSfaturi și trucuri pentru a alege oglinzile perfecte pentru fiecare casă

Sfaturi și trucuri pentru a alege oglinzile perfecte pentru fiecare casă

Oglinzile au potențialul de a ne da putere. În timp ce ne privim, putem exersa expresii pe care le vom folosi în ocazii importante pe care le vom avea în curând (cu toții am făcut-o!). Pentru majoritatea dintre noi, însă, cel mai mult timp petrecut în fața unei oglinzi de perete este în timpul procesului de spălare și îmbrăcare de dimineață, după care ne întoarcem – uneori cu părere de rău – în lumea reală de partea noastră de oglindă.

Principala magie pe care o găsim în timpul petrecut în fața unei oglinzi de perete este că ne permite să ieșim și să înfruntăm ziua cu încredere în noi înșine, știind că arătăm bine. Ați putea ieși din casă fără să vă verificați mai întâi aspectul în oglindă?

Cum alegem oglinzile perfecte

Ignorând conotațiile magice pe care le-am atașat oglinzilor, cam de când prima persoană s-a văzut într-o baltă, oglinzile sunt utile. Există locuri în birourile și casele noastre în care oglinzile sunt atât utile, cât și plăcute din punct de vedere vizual. De exemplu, este extrem de satisfăcător să intrați sau să ieșiți dintr-un birou sau dintr-o casă care are una sau mai multe oglinzi de perete în recepție sau în holul de intrare.

De-a lungul anilor, probabil că milioane de oameni au evitat o mulțime de cazuri grave la sosirea la petreceri, folosind oglinda bine plasată în holul casei gazdei. În plus, se poate dovedi important să avem oglinzi de perete pe toată lungimea în dormitor sau în dressing – nenumărate ținute nepotrivite pentru femei și combinații oribile de cămăși și cravate pentru bărbați au fost corectate înainte de a ieși din dormitoarele noastre datorită oglinzilor de dressing.

Fiecare dormitor principal are nevoie de o oglindă. Fie că este vorba de vizualizarea întregii reflexii sau de scopuri de îngrijire, cum ar fi coafura, machiajul sau bărbieritul, beneficiile funcționale ale unei oglinzi de perete în dormitor sunt evidente, însă o oglindă poate oferi mult mai mult.

Întrebați-vă de ce aveți nevoie de o oglindă. Este pentru a vă uita la o ținută? Este pentru a vă îngriji? Sau este pur și simplu pentru a adăuga un alt element decorativ în camera dumneavoastră? Toate aceste întrebări duc la necesitatea unor tipuri de oglinzi destul de diferite.

Oglinzile Cheval sunt oglinzi pe toată lungimea, independente, care sunt excelente pentru a vă reflecta întreaga imagine. Ele sunt disponibile într-o gamă variată de forme de rame, culori și modele. Dacă nu aveți spațiu pentru o oglindă de sine stătătoare, căutați în schimb oglinzi de perete pe toată lungimea cu design similar.

Oglinzile de toaletă sunt oglinzi care stau pur și simplu pe o masă sau pe o măsuță de toaletă. De obicei, sunt folosite atunci când vă îngrijiți din poziția așezată. Oglinzile de la măsuța de toaletă au mai multe forme, de la tipul mai tradițional cu trei fețe până la un singur geam de sticlă, mai econom cu spațiul. Dacă spațiul de pe măsuța de toaletă este redus, puteți lua în considerare ca alternativă atașarea unei oglinzi de perete deasupra mesei. 

Uneori ne dorim doar o oglindă care să complimenteze decorul dormitorului. Oglinzile de perete sunt disponibile într-o gamă largă de forme și dimensiuni, ceea ce vă permite să fiți pretențioși în ceea ce privește forma și culoarea, astfel încât să se potrivească cu paleta de design a camerei. De exemplu, puteți alege să stați în fața unei oglinzi rotunde, cu ramă albă, pentru a vă aranja părul în fiecare dimineață. Există oglinzi pentru fiecare stil de design, de la stilul modern și contemporan, până la stilurile de interior chic franțuzesc, venețian și chiar vintage.

Pe lângă proprietățile lor funcționale și decorative, oglinzile au, de asemenea, un rol important în crearea iluziei de spațiu și în atragerea luminii naturale. Dacă sunt poziționate corect, oglinzile pot reflecta lumina naturală; asigurați-vă că vă acordați timp pentru a vedea cum cade lumina în camera dvs. și încercați să maximizați acest lucru prin poziționarea oglinzii într-o zonă luminată. Pe lângă faptul că reflectă lumina, puteți folosi o oglindă pentru a reflecta o priveliște frumoasă și, într-un fel, acest lucru creează artă în camera dumneavoastră.

Așadar, atunci când alegeți o oglindă pentru dormitorul dvs. gândiți-vă la ce o veți folosi. Nu uitați că o oglindă poate fi funcțională, dar poate, de asemenea, să vă pună în valoare decorul. Există multe tipuri diferite de oglinzi și este important să alegeți una care se potrivește și funcționează cu spațiul pe care îl aveți la dispoziție. Luați în considerare poziționarea oglinzii în dormitor, alegeți o oglindă decorativă care să vă complimenteze decorul și, dacă este posibil, să îmbunătățească spațiul prin crearea iluziei de spațiu și/sau lumină.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă