23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleSfaturi pentru prima întâlnire

Sfaturi pentru prima întâlnire

 Probabil ca nu ti-ai dori ca altcineva sa fie mai rapid decat tine si sa iti ratezi, poate, dragostea vietii, din cauza timpului petrecut in luarea deciziilor.

Asadar, daca te-ai hotarat sa faci ceva in sensul asta, probabil ca te-ai gandit cum n-ar fi rau sa apelezi la un serviciu de livrare flori oferit de regula de orice florarie online, pentru a-i face o surpriza. Foarte bine gandit! Un buchet de flori ar putea sa dea oricui semnalul potrivit in privinta sentimentelor pe care le ai pentru ea. Daca atasezi buchetului si un biletel pe care sa ai inspiratia sa scrii lucrurile potrivite, deja poti zice ca ai tras jack-pot-ul.

Fireste, nu asta e singurul lucru pe care trebuie sa il faci atunci cand decizi ca doresti sa faci „curte” unei fete. Exista un intreg set de reguli pentru ca lucrurile sa decurga normal, decent, si pentru ca tu sa ai succes si sa transformi crush-ul intr-o relatie. In primul rand, trebuie sa tii minte ca nu trebuie sa fie Ziua Indragostitilor pentru a face un pas inspre persoana care iti e draga. Orice zi a anului reprezinta o ocazie potrivita. Apoi, daca astepti pana atunci, asa cum spuneam mai devreme, poti rata ocazia mult visata.

Haideti sa vedem care sunt cateva reguli de bun simt de care ar trebui sa tii cont, in cazul in care ai reusit sa faci rost de o prima intalnire cu o fata frumoasa.

Reguli de bun simt la o prima intalnire

Foarte important este ca daca te-ai hotarat sa iesi la o prima intalnire, sa apelezi la o florarie online ca Flori24.ro si sa comanzi un buchet de trandafiri, spre exemplu. Regulile de buna purtare spun ca o femeie frumoasa ar trebuie mereu sa primeasca flori, pentru a-i arata aprecierea ce i-o porti. Poti comanda florile la tine acasa, pentru ca mai apoi sa i le duci personal la intalnire, ori le poti comanda flori direct la restaurantul unde va intalniti, pentru un plus de mister adaugat surprizei.

Inainte de intalnire, pregateste-te temeinic si nu neglija igiena. Nimanui nu ii va placea un barbat neingrijit si certat cu… apa si sapunul. Nu te parfuma excesiv si imbraca-te conform cu locul unde va desfasurati prima intalnire. Daca, spre exemplu, mergeti la un restaurant de bon ton, tine cont de eticheta vestimentara a acestuia si nu face greseala de a veni in tricou si pantofi sport. Ati putea zice ca in 2019, astfel de reguli sunt invechite, insa, daca este sa intrebati pe absolut oricine, va va spune ca bunul simt nu va fi niciodata demodat.

Odata ajunsi la restaurant, nu uita de regulile de buna purtare. Deschide-i usa atunci cand intrati in local, cat si portiera masinii, indiferent ca ati ajuns acolo cu un taxi, ori cu masina personala. De asemenea, nu uita sa ii pregatesti galant scaunul inainte ca ea sa se aseze la masa. Comanda un vin bun si toarna-i ei in pahar, inainte sa iti torni tie. Fii, de asemenea, mereu atent la detalii si nu te concentra doar pe propria persoana. Femeilor le plac tipii atenti si galanti, care sunt mereu dispusi sa isi ia din timpul lor pentru a le asculta.

Si pentru ca tot veni vorba despre conversatia pe care o porti in timpul cinei cu persoana aceea la care visezi deja de ceva vreme, cel mai bun sfat pe care ti-l putem da este sa fii atent la ceea ce spune. Nu concentra discutia doar inspre subiectele care te intereseaza pe tine si nu vorbi niciodata doar despre propria persoana. Invata sa asculti si sa intervii cu cate o parere atunci cand e necesar si mai ales daca e necesar. Poti, oricand, deschide subiecte politice, sociale, insa nu incerca prea mult sa iti impui parerile, mai ales daca observi ca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda. Pana la urma, dragoste si compatibilitate cu sila nu exista. Nu in ultimul rand, daca in timpul intalnirii constati ca nivelul vostru de compatibilitate nu este, totusi, cel sperat, fii un domn pana la capat. Pana la urma, nu te obliga nimeni sa transformi prima intalnire intr-o relatie, insa este deosebit de important sa iti mentii bunul simt pana la final, orice ce s-ar intampla.

Indiferent ca ati decis sau nu ca mai exista cale si pentru o a doua intalnire, la iesirea din restaurant, nu uita de regulile de politete si deschide-i iarasi usa. Iar in cazul in care totul este bine si acea intalnire a fost un succes, poti sa treci la planul doi.

O floare pastrata pentru final

Iti amintesti cand iti ziceam ca e bine sa apelezi la un serviciu de livrare flori, candva la inceputul articolului? Ei, bine, daca ai apucat sa ii daruiesti buchetul de flori, iar asta a facut-o deosebit de fericita, ii mai poti face o surpriza in acest sens. Pentru asta, trebuie sa gandesti un pic lucrurile in avans si sa comanzi cu o floare in plus, atunci cand comanzi, floare pe care ai sa o tii ascunsa pana la sfarsitul intalnirii pentru ca mai apoi sa i-o daruiesti la despartire. Acesta va fi un semn clar al faptului ca iti doresti un episod doi cu ea.

Cele mai citite

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...

Înscriere la facultate, înainte de absolvirea Bacalaureatului. Pentru cei care vor o carieră în dezvoltarea de jocuri video

BISM (Bucharest International School of Management) și Amber Studio, în colaborare cu prestigioasa Abertay University din Marea Britanie, pregătesc începând cu luna septembrie lansarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă