14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleSfaturi pentru cumparaturi online de pantofi dama

Sfaturi pentru cumparaturi online de pantofi dama

In ultima vreme, cumparaturile online au devenit un mod obisnuit de a ne reinnoi garderoba sau de a achizitiona rapid un articol vestimentar de care avem neaparata nevoie. Ai la dispozitie o gama variata de produse, din sute de magazine, promotii si preturi pentru toate buzunarele, cu imagini reprezentative, singurul dezavantaj fiind considerat lipsa posibilitatii de a proba produsul, la fel cum se intampla in magazinele fizice. Insa, foarte multe magazine online de fashion au o politica de returnare sau de schimbare a produsului, in cazul in care este aleasa marimea gresita.

Astazi am ales sa vorbim despre cumparaturile de pantofi dama, unele dintre cele mai comune achizitionari online de catre femei. Pe FashionSales gasesti cele mai noi modele de pantofi, pentru orice tip de tinuta si ocazie, care pot fi comandate online, de la sute de magazine de profil. Este locul perfect unde gasesti perechea de pantofi de care ai nevoie pentru un eveniment special sau pentru plimbari de weekend in natura.

 

Sfaturi pentru cumparaturi online de pantofi dama

Asa cum am vazut, pe FashionSales gasesti o gama variata de pantofi dama, de la cele mai elegante modele la cele mai moderne, de purtat de zi cu zi. Insa, cum stii ca alegi perechea de pantofi potrivita pentru tine? In primul rand, iei in considerare contextul in care urmeaza sa porti pantofii. Daca este vorba de locul de munca, alege o pereche, indiferent de stilul in care se incadreaza, care sa fie comoda, pentru a putea sta incaltata, fara probleme, ore in sir.

Daca esti in cautare de o pereche de pantofi dama care sa se potriveasca la mai multe tinute, urmeaza sfatul specialistilor in mod, si alege o nuanta de nude, fie ca este vorba de stiletto, sandale sau botine. O astfel de nuanta se asorteaza cu usurinta altor culori si tipuri diferite de texturi in vestimentatie.

In cazul in care nu stii sigur care marime ti se potriveste, mai ales ca un 37 pe un site poate sa fie echivalentul unui 38 pe alt site, este bine sa citesti cu atentie masurile in cm pentru fiecare marime. Vei gasi la fiecare magazin un tabel orientativ cu aceste masuratori si instructiuni pentru a-ti masura piciorul acasa, si a lua cea mai buna decizie. Poti masura si determina inaltimea tocului potrivita pentru piciorul tau. Stai pe un scaun si intinde unul dintre picioare in fata, tinand piciorul relaxat. Traseaza o linie imaginara de la degetul mare pana la calcai. Vei observa ca de la nivelul talpii si pana la calcai se formeaza un unghi, latura de baza a acestui unghi indicand lungimea ideala a tocului, astfel incat tu sa te simti confortabil.

Nu uita de materialele din care sunt realizati pantofii. Daca iti doresti o pereche durabila si care sa reziste la purtari repetate, alege piele naturala si intereseaza-te de creme si solutii speciale cu care ii poti intretine rezistenta in timp. Un alt exemplu de specificat sunt pantofii din piele lacuita, care tind sa fie mai rigizi si mai putini flexibili, fata de alte modele. De aceea, este bine fie sa comanzi o masura mai mare, mai ales daca piciorul este mai lat, fie alegi sa te duci in magazinul fizic, pentru a-i putea proba.

 

Intra pe FashionSales.ro si alege perechea de pantofi de care ai nevoie, fara sa mai pierzi timpul prin magazine fizice sau cautand printre zecile de pagini cu magazine online. Gasesti intr-un singur loc toate modelele disponibile de pantofi, de la eleganti si de ocazie la pantofi sport si perfecti pentru plimbari.

Cele mai citite

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...
Ultima oră
Pe aceeași temă