10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleSfaturi de frumusețe de la Meghan Markle și Kate Middleton

Sfaturi de frumusețe de la Meghan Markle și Kate Middleton

Meghan a învățat numeroase trucuri de înfrumusețare, pe care le-a dezvăluit în cadrul interviurilor acordate, iar la rândul său, Kate Middleton are propriile sale secrete.

Exerciții pentru față
“Fac exerciții faciale recomandate de esteticianul meu favorit, Nicola Joss, care practic îți sculptează fața din interior”, a declarat Meghan Markle pentru Birchbox în anul 2014. “Jur că funcționează, oricât de caraghios te-ai simți când le faci. În zilele în care fac exercițiile, pomeții mei și linia maxilarului sunt mult mai definite”, a adăugat Meghan.

Păstrează-ți buzele hidratate
Ducesa de Sussex se declară dependentă de balsamul de buze. Dar nu oricare, ci un produs care conține zahăr și are factor de protecție 15. “Am căutat peste tot și am încercat toate brandurile de balsamuri pentru buze, dar acesta este cel mai bun pe care l-am descoperit până acum”, spune Meghan despre produsul Fresh Sugar Advanced Therapy Lip Treatment.

Controlează firele de păr rebele cu o periuță de dinți
Meghan poartă adesea cocuri lejere, dar atunci când alege un coc perfect strâns și neted, are un truc pentru a netezi firele rebele. “Pentru firele rebele, pulverizez fixativ pe o periuță de dinți și o folosesc apoi pentru a netezi firele sau pentru a defini cărarea”, a declarat Meghan pentru Birchbox. “Este un truc perfect în special pentru un coc neted, atunci când nu filmez”, a mai spus Meghan.

Alege oja nude
Regina Elisabeta poartă nuanța de ojă nude Essie Ballet Slippers încă din anii ’80, iar celelalte membre ale familiei regale i-au urmat exemplul. Kate Middleton a optat pentru o combinație de două nuanțe neutre de ojă pentru ziua nunții, după cum a declarat manichiurista sa pentru Daily Mail la scurt timp după eveniment. Cele două nuanțe, Rose Lounge de la Bourjois și Allure de la Essie nu se mai produc.

Aplică cu regularitate loțiune de corp
Acea strălucire delicată a pielii cu care Meghan se poate lăuda este obținută cu un produs accesibil, pe care oricine îl poate găsi în supermarket. “Folosesc loțiunea de corp hidratantă Nivea Skin Firming. Este loțiunea mea favorită de pe piață și îmi place pentru că este accesibilă și îmi face pielea să arate și să fie uimitoare”, a declarat Meghan, potrivit womenshealthmag.com.

Folosește plasa de păr pentru un coc perfect
Kate Middleton a furat un truc de frumusețe de la balerine pentru a avea cocuri impecabile. Ducesa de Cambridge folosește plasa de păr pentru a menține un coc elaborat la locul lui. Plasa de păr folosită este aproape invizibilă, astfel că trucul său este cât se poate de ingenios.

 

Păstrează o sticluță cu ulei din arbore de ceai în geantă
Din kit-ul tău de călătorie lipsește un ingredient care poate fi folosit în numeroase moduri: “Nu este tocmai un produs glamour, dar dacă te tai ușor, dacă ai o ciupitură de țânțar, îți apare un coș sau orice altceva, uleiul din arbore de ceai este remediul meu pentru orice”, a declarat Meghan Markle pentru Allure. “Este ieftin, e suficient de mic încât îl poți purta oriunde, iar eu îl iau cu mine mereu”, a mai spus Meghan.

Cele mai citite

Revolut: Sistemele antifraudă ale băncii digitale au prevenit pierderi evaluate la 475 milioane de lire sterline

Revolut, fintech-ul global cu peste 40 de milioane de clienți la nivel global, din care peste 3,5 milioane de clienți în România, prezintă primul...

Pantaloni scurți de damă. Descoperiți inspirații de vară de la Reserved

Vara fără pantaloni scurți este ca și cum ai merge la film fără popcorn. Pe scurt - nu are rost. Când căldura doboară, pantalonii...

Eurodeputatul Nicu Ștefănuță a fost premiat pentru inițiativele sale de mediu

Europarlamentarul independent Nicu Ștefănuță, singurul eurodeputat român membru în Grupul Verzilor Europeni, a fost premiat pentru inițiativele sale de mediu. Cu ocazia Zilei Mondiale a...
Ultima oră
Pe aceeași temă