Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sezonul al cincilea din „Vikingii” va continua din 29 noiembrie

Sezonul al cincilea din serialul „Vikingii/ Vikings” va continua, din 29 noiembrie, la postul History cu zece episoade, iar în distribuţie revine actorul Clive Standen, care interpretează personajul Rollo.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 07.11.2018 - 12:38

Rollo va fi cauza unor noi tulburări în Kattegat, care încă se clatină după ce Ivar Fără Os a devenit rege.

În timp ce Bjorn (Alexander Ludwig) şi Lagertha (Katheryn Winnick) fug de trupele criminale ale lui Ivar, împreună cu episcopul Heahmund (Jonathan Rhys Meyers), domnia tiranică a lui Ivar asupra Scandinaviei declanşează o nouă eră întunecată.

În cele din urmă, Ivar va fi contestat de fiii lui Ragnar, iar vechii duşmani vor deveni aliaţi pentru a-l învinge pe despotul care s-a proclamat „Dumnezeu pe pământ”. Între timp, în Islanda, Floki (Gustaf Skarsgård) se luptă cu elementele naturii şi dorinţa de răzbunare a propriilor colonişti, dorind să creeze o colonie vikingă în acest mediu frumos şi izolat.

Cele zece episoade vor putea fi urmărite joia, de la ora 21.00.

Până pe 22 noiembrie, la History poate fi vizionat serialul „Adevăraţii vikingi”, care cercetează istoria şi arhelogia ce a inspirat faimoasa dramă.

De la testarea vaselor din acea perioadă la explorarea rădăcinilor legendare ale lui Ragnar Lothbrok, această serie află adevărul de la cei mai importanţi experţi internaţionali, specializaţi în acest domeniu. Producţia combină imagini din serialul „Vikingii” cu secvenţe documentare, pentru a reda imagini din viaţa vikingilor.

Comentarii

loading...