12 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleServiciu gratuit de livrare flori în București

Serviciu gratuit de livrare flori în București

Pe cât de simplu pare, pe atât este de complicat. Cea mai apropiată florărie este la câțiva kilometri distanță. Trebuie să te strecori prin trafic, să găsești loc de parcare, intr-un oraș din ce in ce mai aglomerat, iar în funcție de zonă va trebui să te mulțumești cu florile care le găsești în acel moment în florărie. Practic nu știi ce flori vei găsi la florărie. Oare au lalele în perioada acesta, oare trandafiri găsesc? Cum arată bietele flori pe timp de toamnă, în condițiile în care sunt ținute afară și manevrate zilnic, cu mai multă sau mai puțina atenție?

Cum ar fi dacă, după îndelungi străduințe, ai reuși să cumperi un buchet de flori, dar acesta arată sub așteptări sau mai rău, se ofileşte înainte de a reuși să îl oferi? Era prea frig pentru petalele lor delicate, iar în loc de o surpriză plăcută să oferi un buchet de flori cu inima strânsă. Un fail de proporții, pentru că așa se întâmplă când opțiunile de a alege sunt limitate.

Însă eu îți propun un scenariu câștigător, care va fi win-win atât pentru tine cât și pentru persoana care va primi florile. Există o florărie online care face livrări în București și Ilfov în doar 3 ore de Luni pana Duminica. Cu un singur click, poți trimite zilnic intre orele 08.00 si 20.00 flori in București oricui vrei, cu identitate ascunsă sau reală. Căutai o florărie care să nu te dezamăgească? Ai găsit mult mai mult, Bloomeria.ro, îti oferă flori online Bucuresti și include serviciul de livrare flori Bucuresti în mod gratuit. Nicio florărie fizica nu poate dispune de varietatea de produse care o oferă o florărie online, și îți voi spune și motivele, atât pe cele evidente cât și pe cele mai puțîn evidente.

În primul rând, calitatea și diversitatea florilor, în general, este superioară florariilor de cartier. Vei găși atât flori cu care ești deja obișnuit: buchete cu iriși, buchete de trandafiri sau bujori, cât și flori de a căror existență nu știai: germini, craspedia, amaryllis, matiola, astrantia și multe alte tipuri de flori care dezvăluie cât de bogată și imprevizibilă este lumea florilor.

Dacă intri pe siteul Bloomeria.ro, vei găsi o colecție impresionată de flori: buchete (mult mai sofisticate decât tradiționalele fire de flori învăluite în foi de staniol), cutii cu flori, diverse tipuri de plante în ghiveci, aranjamente florale sau flori criogenate. Bloomeria garantează prospețimea florilor timp de 5 zile, astfel încât persoană draga va primi florile în cea mai bună stare și le va privi cu drag zile de-a rândul.

Nu va trebui nici măcar să îți face griji în legătură cu transportul florilor, pentru că la Bloomeria livrarea în București este realizată prin curieri proprii și este inclusă în prețul florilor, indiferent de valoarea comenzii.

Pentru a comanda un buchet de flori online nu trebuie decât să intri pe site-ul Bloomeria.ro, să alegi buchetul de flori dorit, înainte de a finaliza comandă ai posibilitatea de a selecta data, locul și intervalul orar pentru livrarea acestora, oriunde în București și Ilfov.  Odată cu florile, poți trimite și o felicitare gratuită cu un mesaj personalizat, oferită ca surpriză din partea Bloomeria,  poți alege de asemenea și alte cadouri (o cutie cu bomboane de ciocolată, jucării de pluș, o sticlă de vin sau șampanie).

Pentru plată  poți opta pentru modul cel mai avantajos ție: online cu cardul de debit sau credit sau ramburs la primirea buchetului de flori, în cazul în care vrei să îl oferi personal.

Bloomeria te asigura că, livrarea este făcută doar de personal calificat iar prospețimea florilor este garantată minim 5 zile. Buchetele sunt formate din flori atent selecționate, aranjate cu măiestrie de către floriștii noștri experimentați. Poți opta și pentru o livrare anonimă, caz în care curierii vor livra florile incluzând o notă de mister pentru o surpriză de proporții.

Echipa Bloomeria face eforturi permanente pentru a asigura o diversitate a aranjamentelor florale astfel încât să poate satisface orice gust în materie de flori. S-ar putea să te simți tentat să devii client fidel, pentru că floriştii de la Bloomeria sunt alături de ține și îți pot oferi la nevoie sfături, telefonic, în legătură cu buchetul potrivit, îți pot trimite fotografii cu produsul comandat chiar înainte de a fi livrat. Da, cu siguranță dacă încerci odată această experiență este posibil să devii dependent de serviciile acestei florării online și să vrei mai multe, din ce în ce mai multe flori.

 

 

Cele mai citite

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...
Ultima oră
Pe aceeași temă