15.5 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleServicii europene de transport pasageri, închirieri autocare și microbuze - TRANSCAR SRL!

Servicii europene de transport pasageri, închirieri autocare și microbuze – TRANSCAR SRL!

Compania TRANSCAR SRL este o compania cu o experiență de peste 18 ani în furnizarea de servicii de inchirieri autocare, inchirieri microbuze precum și alte tipuri de servicii de transport angajati, transport ecumenic, transport copii, transport la și de la aeroport, transport pentru business, etc.!!

            Deținem o flotă de microbuze și autocare foarte moderne, sigure și bine întreținute, dotate cu aer condiționat, toalete on board, sisteme de iluminat pentru citit, Wi-FI, sisteme audio DVD, etc.

            Punem la dispoziția dumneavoastră servicii profesionale de transport persoane și închirieri autocare în mai multe orașe din țară: București, Ilfov, Alexandria, Roșiori de Vede, Videle, Turnu Măgurele, Zimnicea. Chiar dacă sunteți dintr-o altă localitate ne puteți contacta și dumneavoastră, fără probleme!! Încercăm să găsim soluții bune pentru orice persoană interesată de servicii profesioniste de transport pasageri în cel mai scurt timp posibil.

 

            Servicii de închirieri autocare pentru excursii.

            Dacă doriți să organizați o excursie în România sau în străinătate, suntem dispuși să va prezentăm oferta companiei noastre. Putem ajuta cu autocare moderne care au 29, 52 sau chiar și 55 de locuri. Prețul calculat de noi include cheltuielile pentru combustibil, pentru șofer precum și taxele pentru plata asigurărilor necesare. Pot fi atât grupuri de adulți cât și grupuri de copii. Nu mai este o problemă acum transportul pasagerilor pentru a vizita muzee, castele, orașe istorice sau orice alte locuri minunate atât din țară cât și din străinătate!

            Serviciile noastre se adresează și grupurilor care călătoresc cu avionul. Realizăm transport de pasageri la și de la aeroporturile din țară. Sprijinim inclusiv realizarea de transporturi ecumenice. Autocarele din dotare sunt marca Mercedes, Isuzu și IVECO. Pasagerii se vor simți foarte confortabil pe toată perioada călătoriei cu noi.

 

            Servicii de transport copii.

            În afara de transportul copiilor în diferite excursii, avem posibilitatea să vă oferim și servicii pentru transport copii la si de la școală, grădiniță, after school, liceu, școli speciale, etc. Șoferii cu care colaborăm au foarte multă experiență și îndrăgesc copiii mult.

            Dacă aveți o familie mai numeroasă cu mulți copii și rude, și dacă doriți să faceți o excursie împreună vă punem la dispoziție microbuze foarte elegante și bine dotate. Este o variantă mult mai plăcută și chiar mai economică decât dacă ați călători cu mai multe mașini.

 

            Servicii pentru transport angajați.

            Ati deschis o companie nouă și este la distanță mare de oraș sau aveți mulți salariați? Concepem imediat, tot noi, o ofertă avantajoasă de servicii de transport salariați. Nu trebuie să cumpărați dumneavoastră autocare sau microbuze. Vă punem noi la dispoziție flota și șoferii noștri profesioniști. Este mult mai avantajos în felul acesta și pentru noi și pentru dumneavoastră.

            Pe site-ul companiei noastre sunt postate datele de contact. Ne puteți contacta chiar în acest moment, atât telefonic cât și pe mail sau prin intermediul formularului de contact. Completați toate datele menționate acolo și vă răspundem noi imediat dacă avem disponibilă o mașina pentru dumneavoastră la data menționată în formular.

            Suntem foarte bucuroși să găsim împreună o soluție convenabilă pentru transportul grupului dumneavoastră! Așteptăm să ne cunoaștem cât mai curând!

             

             

             

             

 

           

Cele mai citite

VIDEO REZUMAT. Emoții pentru moldoveni. Lupta la retrogradare, din ce în ce mai “tăioasă”

Într-o confruntare tensionată din cadrul etapei cu numărul șase din play-out-ul Superligii Românești, echipa Universitatea Cluj a reușit să obțină o victorie prețioasă cu...

Rusia – Ucraina, ziua 770: Biden vrea să trimită arme Kievului chiar de săptămâna această

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în Ucraina chiar din această săptămână", după ce...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă