19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleSerialul Vlad de la Pro TV a prins la publicul din Romania

Serialul Vlad de la Pro TV a prins la publicul din Romania

Lansat in urma cu o luna, dupa o promovare intensa, primul serial thriller romanesc, Vlad, si-a format, dupa doar 4 episoade, un public fidel. O combinatie intre Contele de Monte Cristo si serialul turcesc Ezel, dar cu o poveste avand multe ingrediente romanesti, serialul aduna in fiecare luni seara peste 1 milion de romani in fata televizoarelor.

ProTV este un bun realizator de seriale, daca tinem seama de succesul precedentelor productii: State de Romania, La Bloc, Las Fierbinti, etc. In cazul serialui Vlad, sursa de inspiratie a fost romanul Contele de Monte-Cristo, publicat de Alexandre Dumas tatal in 1844, iar structura pe care a fost construit a fost preluata din serialul turcesc Ezel, pe care postul l-a achizitionat.

Vlad ne prezinta povestea lui Adrian Anutei, un tanar care este condamnat la inchisoare pentru un jaf pe care nu l-a comis, ca urmare a unei inscenari puse la cale de cei mai buni prieteni si logodnica sa. Dupa patru ani, acesta reuseste sa evadeze si apare ca un barbat puternic, sigur pe el, bogat, sarmant si pregatit pentru razbunare. Pentru a-si duce planul la indeplinire isi creeaza o noua identitate, Vlad. Planurile de razbunare presupun incursiuni dese in lumea cazinourilor, multe scene fiind filmate chiar  la mesele de poker. Coincidenta sau nu, un cunoscut brand international a lansat un cazinou cu specific romanesc, care are acelasi nume: Vlad Cazino Live.

Desi actiunea serialului, care va vea 13 episoade, este centrata in jurul razbunarii personajului principal, in povestirile sale se vor regasi multi oameni.

,,In serialul Vlad oricine se poate regasi: oricine a iubit, a fost tradat, a reusit, a fost bogat si sarac, oricine crede ca exista a doua sansa. Este o poveste de care noi toti avem nevoie, sa ne deconectam, sa ne regasim si, de ce nu, sa ne motivam” a declarat, la lansare, Adrian Nartea, actorul care il interpreteaza pe Vlad.

 Alaturi de acesta, in film mai apar Olimpia Melinte, Anghel Damian, Andrei Aradits, Emilian Oprea, Diana Sar, Bebe Cotimanis, Aura Calarasu, Dan Condurache, Ion Haiduc, Dan Popescu, George Pistereanu, Victoria Raileanu, Stefan Iancu, Ana Maria Badilas si Tudor Oprisan. Succesul serialului este garantat si de desfasurarea de forte din timpul filmarilor care au durat 6 luni: 140 de actori, peste 100 de locatii, dintre care cateva cazinouri din Grecia, peste 20 000 de kilometri parcursi de echipa de filmare, peste 2 700 de ore de filmare si 10 000 de tinute schimbate.

Conform datelor de audienta, preluate de pagina de media.ro, Vlad isi disputa suprematia in serile de luni cu emisiunea concurs Asia Express de la Antena 1. Desi numarul de privitori pe minut a scazut cu 200 000 la episodul al patrulea fata de episodul precedent, Pro TV  a fost lider de audienta pe toate categoriile de public in intervalul 20:30-22:20, pentru ca in intervalul 20:00-23:35 sa fie depasit de Antena 1 in mediul urban si la publicul comercial.

Cele mai citite

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Șeful armatei estone vrea dublarea bugetului apărării de 3% din PIB

Comandantul armatei estone, generalul Martin Herem, a susţinut joi că ţara sa, ce deja are un buget al apărării de circa 3% din PIB,...
Ultima oră
Pe aceeași temă