11.3 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021

Semne care arată că ești o femeie puternică

S-au dus demult vremurile când femeile trebuiau să fie timide, supuse și fără niciun cuvânt de spus.

Acum este timpul ca acestea să renunțe la a mai fi în umbra partenerului și să își ia viața în propriile mâini. Sună bine, nu? Cu toate acestea, puține sunt reprezentantele sexului frumos puternice, independente și gata de orice pentru a obține ceea ce își doresc.

Le remarci ușor într-o mulțime pentru că sunt mereu încrezătoare și în preajma lor te simți oarecum în inferioritate, deși nu fac niciun gest care să trădeze faptul că te-ar putea considera mai slab decât ele.

Dar tu, cea care citești aceste rânduri, ești o femeie puternică sau doar ai această impresie? Hai să descoperi alături de noi.

Te accepți și iubești așa cum ești

Da, nimeni nu este perfect, din toate punctele de vedere, și puține sunt persoanele care sunt mulțumite de aspectul lor fizic sau nu au gustat, măcar o data în viață, din cupa amară a eșecului. Cu toate acestea, nu s-au lăsat doborâte și au învățat din toate câte ceva, iar acum se acceptă și se iubesc așa cum sunt, în pofida defectelor și a imperfecțiunilor.

Ai încredere în tine

Chiar dacă nu ai fost favorizată de soartă de la bun început, ai încredere în tine că poți munci din greu pentru a-ți atinge obiectivele și a-ți îndeplini visurile. Iei deplin conștientă propriile decizii, pe care ți le asumi. Ai decis că vrei să lucrezi la un studio de videochat Bucuresti profesionist? Perfect, pentru că este o bună cale de a-ți îndeplini ceva mai rapid aspirațiile tale, poți câștiga bani frumoși care îți pot asigura o independență financiară pe termen lung, sau măcar până termini facultatea și îți găsești un alt job. De exemplu, la Gloria Models din Bucuresti câștigurile sunt frumoase, ai parte de contract individual de muncă, ți se plătesc dările și taxele către stat și nimeni nu te obligă să faci nimic din ceea ce nu dorești. Cu totul altfel stau lucrurile în acele studiouri no-name, unde situația celor care lucrează acolo este destul de dificilă.

Independență

O femeie puternică este una independent, care nu depinde în niciun fel de alte persoane. Nu este nimeni dator să îți facă ție viața frumoasă și fericită, ci doar tu ești cea care poate ceva în acest sens. Chiar dacă există riscul să greșești, nu este nicio problemă, îți asumi și mergi mai departe.

Acea încredere în tine o ai și dacă lucrezi la un studio profesionist de videochat, pentru că ai parte de independența financiară, începi să cunoști mai bine oamenii și nu mai poți fi manipulată atât de ușor. De fapt, nu mai poți fi deloc.

Nu mai cerșești atenția nimănui

O femeie puternică este cea care nu lasă pe nimeni să profite de ea, care știe să impună respect, și nu este nevoie să cerșească atenția nimănui. Chiar nu se merită să pierzi timp prețios care nu înțeleg acest lucru și te tratează cu lipsă de respect.

Îți cunoști foarte bine valoarea, și nu ai nevoie de aprobarea nimănui. Pentru tine nu este atât de important ceea ce cred ceilalți despre tine, deoarece știi că te poți descurca foarte bine, și ai acea încredere în tine care să îți permită să găsești cele mai bune soluții pentru a depăși orice obstacol îți apare în cale.

Ești amabilă, iubitoare și înțelegătoare

Atenție însă! Cele afirmate de mai sus nu trebuie să te facă să crezi că o persoană puternică este aceeași cu una arogantă, sfidătoare, complet nepăsătoare la problemele celor din jur. Și tu ai fost acolo jos, așa că știi cum este, de aceea nu trebuie acum să treci cu un aer marțial pe lângă restul omenirii, pentru că tu ești cea mai importantă. Dimpotrivă, faptul că ești drăguță cu cei din jur, înțelegătoare, empatică, nu înseamnă că ești o ființă slabă. De fapt, ești acea femeie puternică de care au nevoie pentru a-și depăși și ei condiția și a evolua.

Încerci să te autodepășești mereu

Chiar dacă ai ajuns destul de sus, unde poate nici nu visai în urmă cu câțiva ani, asta nu înseamnă că trebuie să te oprești din a evolua. Dimpotrivă, încerci să te autodepășești, iar acest lucru nu poate fi decât benefic.

Ultima oră
Pe aceeași temă