21.3 C
București
joi, 26 mai 2022
AcasăLifestyleSe anunță cod de ninsori - ați pregătit gecile de iarnă? Dacă...

Se anunță cod de ninsori – ați pregătit gecile de iarnă? Dacă nu, le regăsiți la Bobomoda

Iarna își intră în drepturi. Și odată cu asta vine și grija a ceea ce înseamnă garderoba pentru acest sezon. Dacă nu ați pregătit încă gecile groase de iarnă, acum este momentul. Veți descoperi la Bobomoda variante care să vă mulțumească, atât ca design, cât și ca preț.

Ce geci alegeți fără să vă înfofoliți

Cel puțin femeile suferă de acest fenomen al înfofolitului. Însă iernile în România nu mai sunt de multă vreme atât de aspre. Totuși, de geci groase avem nevoie cu toții. Iar magazinul online Bobomoda vine cu idei care să ne inspire. Unele dintre cele mai căutate tipuri de geci sunt cele peste talie, croi drept, cambrat sau ușor evazat ori în A, cu glugă detașabilă și blăniță. Un accent feminin care le fac pe purtătoare să se simtă mai bine și le scot parcă din anonimat.

Pentru zilele în care iarnă parcă nu mai este iarnă, când temperaturile sunt mai blânde, sunt  preferate paltoanele. Nici de această dată nu se poate spune că duceți lipsă de opțiuni. În portofoliul de la bobomoda.ro regăsim, pe lângă geaca de iarna, palton lung ce are cordon în talie. Este o altă variantă de îmbrăcăminte de iarnă care va mulțumi mai ales pentru cele care adoptă adesea atât un stil casual, cât și unul office sau elegant. Paltonul este destul de versatil încât să se potrivească ambelor cazuri.

Haina de blană

O haină de blană veritabilă costă mai mult decât unele femei ar da pentru toată garderoba lor pentru un sezon întreg. Însă, descurajant nu este doar prețul, ci și faptul că linia de producție a hainelor de blană are un impact major asupra animalelor. Alternativa? Hainele de blană ecologice, iar acestea sunt desigur disponibile și la Bobomoda.

Clasicul negru este mereu la modă, iar o haină de blană neagră o puteți alege de aici în varianta sa scurtă sau peste talie. Iar dacă doriți o pată de culoare albastrul și negrul par să fie într-o combinație bună în prezența unei haine de blană numită Tedy în colecția de la Bobomoda.

Cocolino pentru friguroase

Iarna este timpul potrivit să purtați materiale mai groase și potrivite în mod special pentru acest sezon. Este cazul hainelor din lână, împletite, precum și a celor pufoase și moi, cocolino. Au cordon în talie, sunt prevăzute cu glugă și par confortabile, de purtat oricând și oriunde, chiar și la birou. Sunt adorabile!

Vestele de blană sunt și ele prezente, cardiganele groase și lungi sau poncho-urile. Ca o completare pentru ținutele pe care le abordați, astfel de accesorizări vă permit să vă creați confortul termic adaptat. Adică le îmbrăcați și le dați jos rapid.

Iarna bate mereu la ușă cu provocarea aceasta, de a găsi acel stil vestimentar potrivit sezonului, însă care nu va știrbi din feminitate. Când sunteți în căutare de astfel de ținute nu uitați de ofertele de la Bobomoda, cu un stoc vast și imediat disponibil.

Contact:

[email protected]

Cele mai citite

Acum îți poți face asigurarea RCA online rapid, în două minute, direct de pe telefonul mobil

Dacă ai avut ghinionul să fii asigurat RCA la City Insurance, trebuie să știi – sau să-ți amintești – că polița ta a expirat...

Variola maimuței sau despre cum vine Bernard Shaw la “Vocea României”

Bill Gates profețea, încă de anul trecut, venirea unei noi pandemii. Curios el anunța variola maimuței înainte de a apărea primul caz. Media mainstream...

Un nou incendiu la metrou

Un nou incendiu a avut loc la metrou, la doar două zile după incidentul din apropiere de stația Piața Romană, pe aceeași magistrală. Staţiile de...
Ultima oră
Pe aceeași temă