13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleȘcoala Planetelor, pentru copiii pasionați de astronomie

Școala Planetelor, pentru copiii pasionați de astronomie

Copii de azi au o sete de cunoaștere fantastică, iar părinții încearcă să le ofere cât mai multe experiențe care să le satisfacă această nevoie. Tocmai din acest motiv, Centrul Comercial Auchan Timișoara Sud vine în întâmpinarea părinților cu activități creative, alternative pentru a petrece timp de calitate împreună, într-un spațiu modern, urban, dedicat familiei.

Copiii cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani sunt așteptați în perioada 20 – 23 septembrie 2018, la Școala Planetelor. Timp de 40 de minute, în intervalul 10.00-18.00, ei vor putea viziona un spectacol inedit, cu ajutorul căruia vor face cunoștință cu sistemul planetar și nu numai. Astfel, copiii vor intra într-un planetariu gonflabil, unde un prezentator îi va ghida într-o călătorie fascinantă prin întregul nostru sistem solar. Spectacolul este interactiv, iar cei mici sunt invitați să pună întrebări și să interacționeze și între ei. Mai mult, ei vor asista la un spectacol inedit: coliziunile între planete și efectele acestora.

 

„Ne dorim prin acest proiect să oferim o alternativă distractivă și interactivă la metodele clasice de predare. Astronomia este fascinantă, iar prin această metodă sperăm să le deschidem copiilor apetitul pentru știință. Scopul proiectului este de a stimula bucuria de a învăța, plăcerea de a descoperi și entuziasmul de a înțelege cât mai multe lucruri despre univers”, spun reprezentanții Centrului Comercial Auchan Timișoara.

 

Spectacolele din cadrul Școlii Planetelor sunt gratuite și accesibile copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 – 14 ani şi însoțitorilor acestora. Intrarea se face pe bază de programare telefonică prealabilă la tel.0760.89.68.68 sau în locație (în limita locurilor disponibile).

 

Centrul Comercial Auchan Timișoara Sud are drept scop animarea comunității în care activează și menirea de a fi un centru comercial sociabil. Centrul comercial este parte integrantă din viața oamenilor, inima comunității din care face parte. Centrul este locul care îi aduce împreună și îi ajută să creeze legături cu cei din jurul lor.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Corespondentul rus de război Semion Eremin a fost ucis într-un atac cu drone

Corespondentul rus de război Semion Eremin, care lucra pentru cotidianul rusesc Izvestia, a fost ucis vineri într-un atac cu drone ucrainene în sud-estul Ucrainei,...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă