20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleSărbătoare în familia regală! Micul prinț Louis împlinește 3 ani

Sărbătoare în familia regală! Micul prinț Louis împlinește 3 ani

În cinstea aniversării micuțului, Ducii de Cambrigde a lansat un nou portret al fiului lor, Louis.

În fotografie, Louis este văzut zâmbind în timp ce stă pe o bicicletă și seamănă izbitor cu fratele său mai mare, Prințul George, 7. Cel mai mic copil al ducelui și ducesei de Cambridge poartă un pulover bleumarin peste o cămașă cu guler cu dungi bleumarin și albastru, pantaloni scurți albastru deschis și adidași bleumarin și albi, precum și un rucsac albastru.

 

Fotografia a fost surprinsă chiar de mama sa, Kate Middleton, la casa lor din Palatul Kensington miercuri, 21 aprilie, cu puțin timp înainte ca Louis să plece pentru prima zi de grădiniță la Willcocks Nursery School din Londra.

Sora lui Louis, prințesa Charlotte, acum în vârstă de 5 ani, a fost la aceeași grădiniță de la începutul anului 2018. În toamna anului 2019, Charlotte s-a alăturat fratelui său mai mare George la Thomas’s Battersea, o școală pregătitoare din Londra. 

În timpul carantinei cei 3 copii ai prințului William au urmat școala în mediul online de acasă. Cei cinci s-au întors recent la Londra, iar cei doi copii mai mari ai cuplului au reluat cursurile la școală în martie, după ridicarea anumitor restricții în Marea Britanie. 

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Burse de reziliență pentru elevi. Condițiile în care se acordă

Ministerul Educației (ME) a lansat în consultare publică Metodologia de acordare a burselor pentru anul școlar 2024 – 2025. Principalele noutăți sunt: Bursele de merit și...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...
Ultima oră
Pe aceeași temă