Sara Croce i-a dat cu flit lui Cristiano Ronaldo

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 06.03.2020 - 09:15

Fostă locul 4 la Miss Italia și una dintre cele mai apreciate fotomodele din Peninsulă, Sara Croce a povestit că a fost abordată, pe WhatsApp, de starul lui Juventus, Cristiano Ronaldo. Italianca a mărturisit că i-a refuzat avansurile portughezului, care mai apoi a blocat-o pe Instagram.

„Cineva cunoscut i-a dat numărul meu de telefon și m-am enervat că a făcut-o. Într-o zi mi-a scris ‘Sunt Cristiano, vrei să ieșim în oraș?’. Nu avea fotografie pe WhatsApp și nu am crezut că este cu adevărat el. Apoi, ca să-mi demonstreze că e Cristiano Ronaldo, mi-a zis ‘O să te blochez pe Instagram, după care o să te deblochez’. Am înțeles că e Ronaldo și am început să vorbesc cu el”, a povestit Sara în emisiunea ”Rivelo”.

Originară din Garlasco, un mic orășel aflat la 35 de kilometri de Milano, Sara a mai spus că Ronaldo și-a încercat norocul și cu alte femei din Italia, în ciuda faptului că e logodit cu Georgina Rodriguez. „A scris la jumătate din orașul Milano. Le-a scris și fetelor faimoase, și celor necunoscute. Eu nu o să fiu niciodată cu un fotbalist, nu este genul meu”, a concluzionat blonda cu forme de zeiță.

Comentarii