18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleSandale dama din piele naturala sunt cea mai buna solutie

Sandale dama din piele naturala sunt cea mai buna solutie

Vara e din ce in ce mai aproape si s-ar parea ca ne asteapta un 2021 cu foarte multe evenimente la care te-ai gandit sa participi incataltata cu o pereche frumoasa de sandale dama.

Magazinele online sunt pline de sandale dama la preturi mici, facute din materiale sintetice cel mai probabil undeva in China sau Taiwan. Daca iti poti cumpara doua perechi de sandale sintetice ce rost ar avea sa-ti cumperi o pereche din piele naturala fabricata in Romania de aceeasi bani? 

Pielea naturala este recunoscuta pentru faptul ca este un material care respira foarte bine. Materialele sintetice nu se muleaza asa bine piciorul tau ca si cele naturale. O alta problema a sinteticelor este acela ca daca piciorul nu respira pot aparea ciupercile. Ultimul lucru pe care ti l-ai dori de la o pereche de sandale dama este sa ai probleme medicale.

Fabricile romanesti de incaltaminte sunt recunoscute pentru calitatea produselor. Multe din marile branduri de lux isi externalizeaza la noi in tara productia. Principalul motiv este calitatea executiei. Unei perechi de sandale dama fabricate la noi ii este aproape imposibil sa i se rupa tocul de exemplu sau sa aiba probleme la cusaturi. Sunt multe branduri romanesti, cum este si GIULIO care a fost fondat in 1992 si care continua sa ofere produse de calitate la preturi accesibile.

Cumparand sandale dama fabricate in Romania, sustii economia locala si ai parte de calitate cu mult peste cea a produselor ieftine din piele sintetica.

O pereche sandale dama neagra o vei putea folosi in mai multe situatii. Daca mergi pe varianta cu toc gros ii vei putea folosi linistita atat la birou cat si la petreceri. Pielea bej sidefata sau cea nude sunt si ele culori versatile, usor de asortat.

Investind cateva minute din timpul tau vei gasi foarte multe posibile variante. Daca nu doresti sa-ti fie piciorul prea vizibil te poti gandi la o pereche de saboti. Papucii din piele naturala sunt si ele o varianta buna care ofera un plus de comoditate fiind fara toc. Le vei putea folosi mai usor la condus sau la plimbari de vara. 

Desi mai sunt cateva luni pana incepe vara s-ar putea sa merite sa verifici ofertele online inca de pe acum. Este o perioada in care se fac reduceri mari de pret si stocurile sunt suficiente. 

Gandeste-te la ce este cel mai important pentru tine si alege cu intelepciune.

Speram ca aceste sfaturi iti vor fi de ajutor si iti dorim o vara excelenta !

Cele mai citite

Coreea de Nord a trimis o delegație în Iran, pentru discuții economice și militare. Ambele țări avansează în domeniul nuclear

O delegație din Coreea de Nord a plecat de la Phenian spre Iran, unde urmează a fi primită de oficiali de la Teheran. Delegația nord-coreeană...

3 criterii esențiale pentru alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși

Alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși este o decizie importantă pentru orice părinte, influențând direct siguranța, confortul și buna dezvoltare a copilului în...

Rusia – Ucraina, ziua 770: Biden vrea să trimită arme Kievului chiar de săptămâna această

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în Ucraina chiar din această săptămână", după ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă