12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyleSamsung a lansat noile sale modele: Galaxy S9 şi Galaxy S9+. Care...

Samsung a lansat noile sale modele: Galaxy S9 şi Galaxy S9+. Care sunt marile noutăți

Modelele S9 și S9+ Acestea vor fi disponibile în patru versiuni de culoare: midnight black, titanium grey, coral blue şi lilac purple – ultima fiind o noutate pentru Samsung.

În România vor fi disponibile culorile midnight black, coral blue şi lilac purple.

Galaxy S9 va avea o singură cameră principală, iar S9+ va beneficia de un sistem dual-camera. Ambele modele dispun de funcţia Dual-Aperture (f/2.4, f/1.5). Potrivit Samsung, camera captează în mod automat mai multă lumină când mediul este întunecat şi mai puţină lumină când mediul este prea luminos. Astfel, imaginile realizate ar trebui să fie mai reuşite în orice condiţii. Terminalele vor putea filma îm regim Super Slow-mo la 960 fps.

Potrivit unui comunicat al Samsung Romania, Galaxy S9 si S9+ sunt disponibile pentru precomandă la partenerii selectaţi, începând cu data de 25 februarie 2018, ora 20:00.

Clienţii care aleg să îşi returneze telefonul vechi şi să achiziţioneze noile smartphone-uri la precomandă pot beneficia de o ofertă specială, în funcţie de parteneri. Precomenzile înregistrate până la data de 8 martie 2018 inclusiv vor beneficia de livrare cu până la 7 zile mai devreme faţă de disponibilitatea în magazine.

Terminalele sunt livrate cu Android 8.0 Oreo şi dispun de chipset-uri foarte performante: Qualcomm Snapdragon 845 (SUA) şi Samsung Exynos 9810 (pieţele internaţionale). Galaxy S9 include 4 GB memorie RAM, iar Galaxy S9+ o memorie RAM de 6 GB.

Modelul mai mic are baterie de 3.000 mAh, iar cel mai avansat, S9+, de 3.600 mAh.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

FOTO. Cort al AUR, demolat în Sectorul 3! Mihai Enache acuză: „Coaliția terorii PSD-PNL continuă abuzurile la adresa noastră”

Mihai Enache, candidatul partidului AUR la Primăria Capitalei, acuză Primăria Sectorului 3, condusă de către social-democratul Robert Negoiţă, că a demolat și confiscat un...

Iranul continuă ameninţările: Suntem gata să ne lovim inamicii cu avioane supersonice rusești

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu la începutul şedinţei cabinetului: „ Vin acum de la întâlnirile cu miniştrii de externe din Marea Britanie şi Germania. Aseară am vorbit...

Cum poți să consumi urzicile

Urzicile sunt la foarte mare căutare primăvara, iar asta mai ales datorită numeroaselor beneficii pe care le oferă pentru sănătate și nu numai. Prin...
Ultima oră
Pe aceeași temă