5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleS-a lansat o noua colectie CYBEX pentru parintii care iubesc moda, extravaganta...

S-a lansat o noua colectie CYBEX pentru parintii care iubesc moda, extravaganta si siguranta

Dragostea, respectul, puterea si increderea sunt valorile pe care cei mai multi parinti le transmit copiilor lor inca de la o varsta frageda. In acelasi asentiment este si brand-ul Cybex care isi ghideaza colectiile catre tot ce inseamna design, siguranta si functionalitate.

 

Mai mult, prin noua colectie “Values for Life”, Cybex si-a impartit culorile carucioarelor si accesoriilor in functie de cuvintele cheie alese, astfel Rosu a fost folosit pentru Dragoste, Verde pentru Respect, Albastru pentru Incredere si Negru pentru Putere.

 

Nu numai ca este un brand iubit de vedetele internationale care isi plimba copiii in produsele Cybex (Gwen Stefani, Irina Shayk, Shakira etc), dar le-a cucerit si pe Adelina Pestritu, Catalina Grama si Laura Cosoi, care au ales produsele Cybex pentru copiii lor.

 

Noua colectie CYBEX Values for Life va fi in curand disponibila si in mgazinele de specialitate din Romania, precum TatiCool Shop, ErFi si Bebe Supermarket.

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă