10.6 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleRucsacul de dama – noua tendinta in gama de accesorii de dama

Rucsacul de dama – noua tendinta in gama de accesorii de dama

Faptul ca moda se schimba constant nu mai este un secret, iar din acest punct de vedere si in domeniul accesoriilor se poate observa o noua tendinta, si anume faptul ca tot mai multe sunt doamnele si domnisoarele care folosesc un rucsac de dama.

 

Avantajele rucsacului de dama

Aceasta tendinta vine sa inlocuiasca folosirea gentilor sau a posetelor cu un rucsac dama. La fel ca si in cazul gentilor sau al posetelor, rolul rucsacului de dama este acela de a pastra la indemana toate lucrurile de care o femeie are nevoie pe parcursul unei zile. Fie ca urmeaza sa iesi in oras, fie ca mergi la munca, fie ca pleci intr-o calatorie, rucsacul casual poate fi oricand un accesoriu potrivit pentru a-ti pune lucrurile de care ai nevoie. Un rucsac dama este deopotriva foarte util si foarte confortabil.

Tocmai de aceea tot mai multe doamne si domnisoare aleg sa inlocuiasca gentile sau posetele cu un rucsac de dama. Acest accesoriu inseamna o libertate de miscare cu mult superioara fata de genti sau posete ca urmare a faptului ca ambele maini sunt libere. In acelasi timp este un confort mai mare prin prisma faptului ca nu mai trebuie avut mereu grija sa nu alunece geanta de pe umar.

Un alt atuu important pentru rucsacul de dama este confortul pe care il ofera la nivelul spatelui. Prin prisma faptului ca vine purtat pe ambii umeri, acest accesoriu asigura o pozitie corecta a spatelui si reducerea riscului de disconfort la nivelul coloanei vertebrale. Cu alte cuvinte, rucsacul de dama poate fi o alegere mai sanatoasa pentru orice doamna si domnisoara care are nevoie de un accesoriu in care sa isi puna telefonul mobil, obiectele de ingrijire si de igiena sau alte asemenea obiecte.

Versatilitatea este un alt punct forte pe care il aduce un rucsac dama. Prin aspectul pe care il are, dar si prin diferitele nuante pe care le poate avea rucsacul, acesta poate fi purtat zi de zi in diferite situatii. De asemenea poate fi foarte usor asortat sau completat cu o multitudine de tinute vestimentare, de la cele casual si pana la cele office. Nu in ultimul rand merita a fi amintit un alt avantaj al rucsacului de dama, si anume faptul ca este mai rezistent comparativ cu gentile sau posetele. Acest lucru se datoreaza faptului ca greutatea din rucsac este distribuita pe ambii umeri si pe ambele bretele ale rucsacului.

 

Oferta diversificata de rucsaci de dama

Daca pana acum te-ai numarat printre acele femei conservatoare in privinta accesoriilor folosite si ai preferat sa utilizezi in continuare geanta sau poseta, poate ca avantajele anterior amintite te-au convins sa acorzi atentie si ofertei de rucsaci de dama. Poti gasi astfel de accesorii atat in magazinele fizice, cat si in magazinele online specializate in comercializarea de genti, posete, portofele, rucsaci sau borsete pentru dama. In oferta de astfel de rucsaci de dama vei putea gasi foarte multe modele si foarte multe culori.

Cu alte cuvinte vei putea sa gasesti acel rucsac dama care sa se potriveasca perfect personalitatii tale si care sa iti completeze perfect tinutele vestimentare pe care le imbraci cel mai des. Fara doar si poate ca odata ce vei inlocui o poseta sau o geanta cu un rucsac de dama, rucsacul va deveni optiunea preferata in foarte multe situatii. Descopera foarte multe modele de astfel de accesorii pentru doamne si domnisoare pe barneystore.ro.

Cele mai citite

Un bărbat a fost arestat după ce a amenințat că se aruncă în aer la consulatul Iranului la Paris

Poliția franceză a arestat un bărbat care a amenințat că se va arunca în aer la consulatul Iranului din Paris, dar la percheziție s-a...

Un bărbat a fost arestat după ce a amenințat că se aruncă în aer la consulatul Iranului la Paris

Poliția franceză a arestat un bărbat care a amenințat că se va arunca în aer la consulatul Iranului din Paris, dar la percheziție s-a...

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...
Ultima oră
Pe aceeași temă