6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleRuby Mae, mărturisiri de după jaf

Ruby Mae, mărturisiri de după jaf

După ce în urmă cu o săptămână a trecut printr-o experiență traumatizantă, frumoasa iubită a fotbalistului englez Dele Alli și-a făcut curaj și a vorbit despre momentele în care reședința celor doi a fost jefuită.

În pofida faptului că stau într-o zona de lux a Londrei, doi bărbați au intrat în casa în care Alli locuiește alături de Ruby Mae, fratele său și iubita acestuia. Niciunul dintre aceștia nu a fost rănit grav în timpul jafului, însă mijlocașul lui Tottenham a fost amenințat cu cuțitul și s-a ales cu un pumn în plină figură.

Bruneta în vârstă de 24 de ani a mărturisit că în acele momente s-a temut pentru viața sa și că este profund marcată de această experiență „horror”. Într-o postare pe Instagram, Ruby Mae le-a mulțumit tuturor fanilor pentru mesajele de susținere primite. „Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje, a fost o experiență horror, dar suntem în siguranță”, a scris aceasta.

Modelul de lenjerie intimă speră că făptașii vor fi prinși: „Poliția a verificat înregistrările video și sunt convinsă că hoții vor plăti cu vârf și îndesat”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă