Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Rl online

Actualizat: 08.08.2018 - 12:21

Românii vând pe internet inel de logodnă şi covor cu portretele soţilor Ceauşescu

Rl online

Actualizat: 08.08.2018 - 12:21

Printre aceste exemple se află un timbru de colecţie, pentru o jumătate de milion de lei, un inel de logodnă, contra sumei de de 51.000 de lei sau un covor din lână, realizat manual, cu portretele soţilor Ceauşescu, pentru care se solicită 200.000 de lei.

Conform datelor centralizate de platforma OLX, cel mai mare site de anunţuri din România, în categoria "Electronice şi electrocasnice', din cele peste 800.000 de oferte active, disponibile în fiecare lună, se remarcă de departe vânzarea unui Obiectiv Nikon, în valoare de 60.000 de lei, precum şi anunţul "3D scanner sau cum să îşi proiectezi singur un bust uman sau o roată din aliaj", pentru care se solicită 40.500 de lei. În aceeaşi categorie se mai vând: Mixer studio (31.000 de lei) şi Telefon mobil Simonsen - Norway, funcţional (preţ 6.900 de lei).

În acelaşi timp, în categoria "Modă şi frumuseţe', peste 110.000 anunţuri şi-au găsit locul şi sunt disponibile pentru noi proprietari. Din portofoliul existent pe acest segment se remarcă vânzarea unui ceas Audemars Piguet Royal, contra sumei de 117.900 lei, dar şi a unui inel de logodnă de 51.000 de lei. De asemenea, pentru o rochie de mireasă se cer 23.000 de lei, pentru o haină de blană naturală suma de 22.600 de lei, în timp ce pentru o pereche Adidas Original NMD Chanel X Pharrell-Williams, posesorul solicită 4.400 de lei.

De departe, cele mai neobişnuite şi scumpe obiecte/produse se regăsesc în categoria "Sport, timp liber, artă', unde, dintre cele 450.000 de anunţuri active, unul atrage atenţia, respectiv "Covor realizat manual din lână cu portretele soţilor Ceauşescu", în valoare de 200.000 de lei. Totodată, un timbru de colecţie se vinde cu 500.000 de lei, o maşină de epocă pentru suma de 160.000 de lei, un pian vechi de peste 150 ani, contra a 92.494 lei, iar un balon presostatic pentru terenul de fotbal, cu 70.000 de lei.

Reprezentanţii platformei de vânzări online menţionează că la secţiunea 'Casa şi grădina' sunt postate 360.000 de anunţuri, dintre aceste remarcându-se cele pentru Vază antică (346.722 lei), Piscină SPA pentru exterior (58.990 lei), Mobilier de birou din lemn masiv (46.000 lei) şi Căsuţe din lemn (22.000 lei).

În ceea ce priveşte categoria 'Mama şi copilul', din portofoliul de peste 260.000 de anunţuri active în fiecare lună, cele mai scumpe sunt pentru Saltea gonflabilă (4.620 lei), LEGO Millenium Falcon (3.700 lei) şi Circuit maşinuţe (3.600 lei).

OLX România, parte a OLX Group, este liderul pieţei locale de anunţuri generaliste, cu peste 4 milioane de anunţuri active şi o medie lunară de peste 9 milioane de vizitatori, potrivit SATI. Site-ul de anunţuri oferă românilor posibilitatea de a vinde şi cumpăra produse şi servicii variate, într-un mod practic şi rapid. Platforma se poate accesa atât de pe desktop, cât şi din aplicaţiile mobile pentru iOS, Android şi Windows Phone.

Since you are here

… we have a small favour to ask. More people are reading and supporting our independent, investigative reporting than ever before. And unlike many news organisations, we have chosen an approach that allows us to keep our journalism accessible to all, regardless of where they live or what they can afford. Romania Libera is editorially independent, meaning we set our own agenda. Our journalism is free from commercial bias and not influenced by billionaire owners, politicians or shareholders. No one edits our editor. No one steers our opinion. This is important as it enables us to give a voice to those less heard, challenge the powerful and hold them to account. It’s what makes us different to so many others in the media, at a time when factual, honest reporting is critical. Every contribution we receive from readers like you, big or small, goes directly into funding our journalism. This support enables us to keep working as we do – but we must maintain and build on it for every year to come. Support The Romania Libera from as little as €1 – and it only takes a minute. Thank you.

Subscribe Romania Libera weekly
Subscribe Romania Libera essential new magazine
An alternative to breaking news
Subscribe Romania Libera essential new magazine