12 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021
AcasăLifestyleRomânii sunt pe primul loc în topul turiștilor străini din Bulgaria

Românii sunt pe primul loc în topul turiștilor străini din Bulgaria

Pentru turiștii din România, principalele avantaje oferite de Bulgaria sunt proximitatea, existența unor resorturi all inclusive și calitatea foarte bună a plajelor.

„Românii caută în mod special variante all inclusive sau chiar ultra all inclusive de cazare, care oferă acces non stop la băuturi și gustări, dar și șezlonguri și facilități de plajă gratuite”, precizează un comunicat de presă difuzat de firma Travel Communication.  

Numai în trei hoteluri, din stațiunile Obzor și Golden Sands, peste 5000 de cetățeni români au ajuns în acest sezon, iar gradul de ocupare pentru luna august 2020 depășește 80 la sută.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Cele mai citite

Nicușor Dan a discutat cu Ciucă despre gigacalorie

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a discutat în cadrul întâlnirii pe care a avut-o cu premierul Nicolae Ciucă despre subvenţia la gigacalorie, preluarea...

Halele Obor, redeschise parțial. FOTO

Halele Obor au fost redeschise, parţial, ca urmare a remedierii deficienţelor constatate, zilele trecute, de către inspectorii de la protecţia consumatorilor, a anunţat Autoritatea...
Ultima oră
Pe aceeași temă