2.2 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăLifestyleRochii office cu imprimeu geometric ce iti vor fura inima de la...

Rochii office cu imprimeu geometric ce iti vor fura inima de la prima vedere!

 Lasand gluma la o parte, am putea chiar spune ca este un sambure de adevar in aceste situatii. Nu multe persoane stiu sa isi alcatuiasca o garderoba corecta si astfel chiar ajung in situatia in care sifonierul este plin, insa nu mai stiu cum sa se imbrace. Iar acest lucru se intampla din cauza ca nu exista o baza a tinutelor, ci foarte multe piese vestimentare care nu pot fi purtate de sine statator. De exemplu, baza poate fi formata dintr-o pereche de pantaloni sau blugi si o bluza, ambele in culori neutre, carora le putem adauga fie un cardigan, un sacou, un pulover si asa mai departe.

Iar cand vine vorba despre tinutele pentru birou, parca alegerile sunt si mai dificile. Suntem convinsi ca si tu vrei sa arati ,,ca scoasa din cutie” mereu, insa dimineata timpul trece mult prea repede si pana alegi tinuta ideala, realizezi ca esti in intarziere si imbraci ceva care nu iti place la fel de mult. Din fericire, exista o solutie pentru a arata mereu excelent cu foarte putin efort: alege rochii office, ideale in orice zi.

Imbracand o rochie office, vei fi mereu pregatita de o sedinta, de o intalnire neasteptata si va fi potrivita chiar si daca dupa serviciu vrei sa iesi in oras cu prietenii sau la cumparaturi. Asa ca sfatul nostru este sa investesti in rochii office de calitate pe care sa le imbraci mereu cu drag si care sa te scoata din impasul de a nu avea idee ce sa porti intr-o anumita zi. Iar in continuare o sa iti prezentam trei rochii office cu imprimeu geometric. Sunt printre preferatele noastre si speram sa fie si ale tale!

Prima recomandare este Rochia bej cu bordura geormetrica rosie-albastra. Se potriveste perfect indiferent unde lucrezi, iar imprimeul geometric ne aduce putin aminte de motivele traditional romanesti. De aceea ne-a placut rochia foarte mult si speram sa o gasesti si tu atractiva! Talia este accentuata de un cordon fals negru si de asemenea, in talie prezinta si falduri duble.

O rochie ce se potriveste mai mult in perioada calda este Rochia verde cu pliuri si tiv cu desen geometric. Si aceasta am putea spune ca ne aminteste de portul popular, datorita tivului cu desen geometric. Rochia are o culoare superba, un verde deosebit care cu siguranta te va ajuta sa iesi in evidenta intr-un mod placut.

 

 

 Iar ultima propunere din aceasta lista este Rochia caramizie cu peplum si print geometric. Este genul de rochie perfecta chiar si pentru intalnirile formale, dar care totusi pastreaza o doza de optimism, datorita culorii sale superbe. Talia este accentuata de accesorii aurii, asa ca vei putea sa nici nu porti bijuterii, daca nu iti doresti.

 

Cele mai citite

Amenințarea teroristă cuprinde Europa. Italia a ridicat nivelul de securitate la maxim

Italia a anunţat că „vigilenţa şi controalele vor fi sporite” înainte de sărbătoarea religioasă de Paşte, ca urmare a atacului terorist petrecut la Moscova...

Gestionarea culturii de lucernă pentru randamente maxime

Cultura de lucernă are un rol important în agricultura modernă, prin multiplele sale beneficii. Lucerna (Medicago sativa) este o plantă furajeră perenă, din familia...

Amenințarea teroristă cuprinde Europa. Italia a ridicat nivelul de securitate la maxim

Italia a anunţat că „vigilenţa şi controalele vor fi sporite” înainte de sărbătoarea religioasă de Paşte, ca urmare a atacului terorist petrecut la Moscova...
Ultima oră
Pe aceeași temă