13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleRochia de mireasă prințesă – mixul perfect între putere, feminitate și confort

Rochia de mireasă prințesă – mixul perfect între putere, feminitate și confort

În imaginația femeilor, nunta capătă contur încă din copilărie. În acea etapă a vieții, grație numeroaselor povești de dragoste citite, mireasa se transformă într-o eroină și devine o expresie a frumuseții, delicateții și puterii. Lucrul care contribuie la crearea acestei imagini este, în principal, rochia de mireasă.

În ceea ce privește popularitatea, cele mai îndrăgite sunt modelele stil prințesă. De ce femeile se visează în acest tip de rochii? Este simplu. Deoarece superbele rochii de mireasă tip prințesă epatează prin amploarea fustelor și prin detaliile splendide ale corsetelor, ajutând în crearea unei aure regale, ce nu poate fi trecută absolut deloc cu vederea.

Rochiile de mireasă prințesă – perfecte pentru femeile puternice și rafinate

Găsirea modelului de rochie de mireasă potrivit necesită răbdare și multă documentare, de aceea este important ca aventura să înceapă cu destul timp înaintea fericitului eveniment. Specialiștii recomandă ca aceasta să aibă loc cu aproximativ 6 luni înainte de nuntă, ultimele 2 luni fiind dedicate micilor ajustări.

Când se știe cu exactitate ce se dorește, lucrurile se simplifică. Majoritatea doamnelor și domnișoarelor optează pentru superbele rochii de mireasă prințesă dintr-un singur, imens, motiv: acestea asigură o apariție impresionantă, atrăgând atenția tuturor.

Imaginea puternică pe care o creează o rochie de mireasă prințesă este rezultatul îmbinării perfecte a fustei ample, care poate atinge dimensiuni impresionante, cu corsetul deseori decoltat, ale cărui detalii prețioase cuceresc prin eleganța lor desăvârșită. Dincolo de aspectul unic, aceste rochii se remarcă și prin gradul ridicat de confort oferit, însăși structura (fusta amplă) ajutând miresele să se simtă în largul lor, să petreacă toată noaptea și să întâmpine toți invitații cu zâmbetul pe buze.

Croiul și materialul – importante în alegerea rochiei de mireasă prințesă

O rochie de mireasă prințesă este o fină expresie a romantismului și puterii feminine, fiind potrivită oricărui tip de siluetă. Deși, în principal, flatează formele femeilor înalte, există și modele potrivite pentru mignone sau pentru persoanele puțin mai plinuțe. În alegerea rochiei perfecte trebuie, însă, să se țină cont de croi și materiale, acestea având un impact decisiv asupra aspectului final.

De exemplu, se recomandă materialele ușoare, care vor permite miresei să danseze alături de soțul ei, fără a simți vreun disconfort. În acest sens, se remarcă tulul, în combinație cu splendida dantelă, sau delicata organza. Croiul contează și el. Femeile mai mici de înălțime sunt avantajate de rochiile cu linii verticale, iar cele înalte vor arăta spectaculos în modele cu clinuri orizontale sau volănașe.

Pentru găsirea modelului de rochie perfect este necesar să se analizeze cu atenție silueta, iar mai apoi, la probe, să se ceară mai multe detalii și recomandări vânzătorului sau consultantului.

Vera Sposa: rochii de mireasă spectaculoase, pentru apariții de neuitat

Vera Sposa știe cât de importantă este ziua nunții și cât de mult contează ca aceasta să fie perfectă din toate punctele de vedere. De aceea, a selectat cele mai frumoase modele de rochii de mireasă stil prințesă, stil sirenă și clasice, create de designeri cunoscuți la nivel mondial pentru modul unic prin care îmbină materialele de înaltă calitate cu accesoriile prețioase.

Toate modelele sunt prezentate pe vera-sposa.ro, putând fi probate în showroom-ul din București, unde viitoarele mirese sunt așteptate cu drag de către consultanții dispuși să transforme găsirea rochiei ideale într-o experiență deosebită.

În ceea ce privește rochiile de mireasă stil prințesă, Vera Sposa pune la dispoziție modele semnate de case celebre de modă cum ar fi Rosa Clara, Demetrios, Pronovias Group sau Galia Lahav, ce se remarcă prin croiul impecabil și materialele prețioase, alese cu cea mai mare grijă.

De exemplu, colecția de rochii de mireasă prințesă Rosa Clara poate fi privită ca un spectacol al rafinamentului, liniilor fine și aplicațiilor luxoase. Trena este elementul central al acestei colecții, conferind dramatism ținutelor grație dantelei fine, a broderiilor bogate și aplicațiilor prețioase.

Pe de altă parte, rochiile de mireasă din colecția Demetrios 2019 se remarcă prin eleganța clasică a nuanței ivory, fuste ample atât cât să ofere un aer princiar și elementele din dantelă de o frumusețe aparte.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă