Foto Arhiva

Rihanna deschide propria linie de lenjerie intimă

Cântăreaţa Rihanna, originară din Barbados, a anunţat că va lansa o linie de lenjerie intimă, care se va numi Savage x Fenty, potrivit voici.fr.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 25.04.2018 - 14:32

Cântăreaţa nu se află la prima iniţiativă de acest tip, fiind celebră pentru colaborarea sa cu Puma, pentru o gamă de produse sportive devenită foarte populară.

Rihanna, în vârstă de 30 de ani, s-a lansat şi în domeniul produselor cosmetice, anul trecut, cu gama Fenty Beauty.

Deocamdată nu se cunoaşte data exactă a lansării liniei de lenjerie intimă, dar, potrivit site-ului Wowen'Wear Daily, Rihanna lucrează de mai mult de un an cu o companie specializată în textile şi câteva modele au fost deja puse la punct.

Rihanna şi-a lansat primul album discografic în 2005, iar primul ei single care a ajuns pe primul loc în topul Billboard a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". Cel de-al optulea album de studio al artistei născute în Barbados şi cel mai recent este "Anti" şi a fost lansat în 2016.

Cu peste 250 de milioane de albume vândute în lumea întreagă, Rihanna, recompensată cu nouă premii Grammy, a ajuns un idol al noii generaţii.

 


 

Comentarii