6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleRevelion virtual: petrecere ca în 2021 din confortul camerei

Revelion virtual: petrecere ca în 2021 din confortul camerei

Pentru mulți, Revelionul 2020 va fi petrecut făcând puțin mai mult decât urmărind și mai mult la televizor. Beatboxerul SK Shlomo a implicat NASA în primul rave a thon online de caritate din lume: Rave to the Moon. Acesta va fi lansat de astronauta pensionară Nicole Stott, a 10-a femeie care va interpreta mersul spațial.
 
,,Petrecăreții, dansând în sufrageriile și bucătăriile din întreaga lume pe ritmurile virtuale de la Basement Jaxx și Rob da Bank, vor avea pașii numărați în timp real, în speranța că vor dansa colectiv sutele de mii de mile pe care le-ar lua putea face pentru a ajunge la lună.”  Shlomo, care a stabilit recorduri mondiale cu evenimentele sale de participare în masă, anunță că vă puteți alătura doar așezându-vă pe canapea : ravetothemoon.tv.
 
De la cinema erotic online până la sărbători acasă și concept raves la cote ridicate, există o mulțime de moduri de a rămâne acasă joi seară și de a marca un an foarte diferit, sprijinind în același timp industriile creative și de ospitalitate decimate – scrie The Guardian.
 
Shlomo spune despre rave-ul său: „Este unul dintre acele proiecte care începe ca o idee mică și apoi cu cât mai mulți oameni îl menționează, cu atât devine mai nebună. Am vrut să creez ceva accesibil. Sunt atât de mulți oameni care nu pot ieși în ajunul Anului Nou- acesta este un mod de a vă reconecta. “
 
Pentru cei care sunt curioși de cum petrec britanicii și cum se aud ritmurile de raves: Celebrul club Haçienda din Manchester va posta un rave de 24 de ore pe site-ul său, iar YouTube va găzdui o noapte de party măreață în, Hello 2021: Marea Britanie, cu un mix de singeri care o va include pe cântăreața Dua Lipa.
 
A sărbători acasă oferă, de asemenea, noi oportunități. Spectacolul cinematografic 3D virtual pe houseofvixens.com/tickets/ La Petite Mort este, spune directorul de creație Sophie Cohen, „foarte distractiv și foarte sexy …”În timp ce crede că „uneori oamenii se simt cam nervoși când vin la spectacolele noastre … aceasta este o modalitate prin care poți să explorezi din confortul propriei case și nu trebuie să te simți stânjenit pentru că poți oricând opri televizorul”. O distribuție formată din artiști și dansatori profesioniști, „unii care au lucrat în industria sexuală și unii care încă o fac”, vor interpreta o serie de vignette: „O piesă gândită asupra faptului că a fost un an cu adevărat ciudat ”.
 
Pentru cei împătimiți de tradiționalul Revelion de a mânca, bea și a fi vesel câteva idei în still posh pentru meniul de Revelion : wagyu și tartar de caviar , tortellini de crab și homar și panettone de ciocolată.
 
Pentru cei fericiți să fie afară, vizionarea focurilor de artificii sau întâlnirea cu un prieten pe o bancă ar putea fi pe ordinea de zi. Dr. Robert Massey de la Royal Astronomical Society sugerează să analizeze luna cei împătimiți de astrologie. Va fi o zi după cea mai înaltă lună plină a anului și „după miezul nopții [de fapt în jurul orei 1.45], va avea 61 de grade înălțime pe cer, așa că va lumina cu adevărat peisajul”.
 
Desigur, cea mai mare provocare a unui nou an petrecut acasă va fi atmosfera. Cohen sugerează: „Îmbracă-te, simte-te sexy, mănâncă ceva superb”. Shlomo sfătuiește viitorii ravers: „Este posibil ca oamenii să aibă difuzoare mici pe laptopuri – trebuie să vă scoateți hi-fi-ul și să obțineți niște bas. Stingeți luminile. Luați artificiile.”
 
Nu uitați să purtații lenjerii roșii – sunt considerate că aduc noroc pentru anul următor! La Mulți Ani!

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă