3.7 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăLifestyleRevelion 2018 în Capitală. Cum se vor distra bucureștenii la trecerea dintre...

Revelion 2018 în Capitală. Cum se vor distra bucureștenii la trecerea dintre ani

Pentru al cincilea an consecutiv, Palatul Parlamentului găzduieşte, în Sala Unirii, petrecerea de Revelion cu tema „Glamour Party”, informează Mediafax.

Petrecerea de Revelion începe la ora 19:30, cu un moment instrumental susţinut de Hypnotique – Electric Violin Band şi va continua cu un concert susţinut de Cornel Verban Orchestra. În jurul orei 23:45, pe esplanada Palatului Parlamentului, poate fi urmărit un foc de artificii, iar noul an va debuta cu un concert susţinut de Ştefan Bănică.

Potrivit organizatorilor, la Revelionul de la Palatul Parlamentului se poate opta pentru patru variante de locuri, diferite în funcţie de poziţionarea faţă de scenă şi ringul de dans: VIP, Golden, Premium şi Standard.

Pentru categoria Standard preţul este de 165 de euro, biletul Premium costă 185 euro, categoria Golden 205 euro şi categoria VIP 225 euro. Pentru copiii cu vârsta până la 6 ani accesul este gratuit, iar pentru cei cu vârsta între 6 şi 14 se achită 50% din valoarea locului. Copiii vor fi acompaniaţi de animatori, iar pentru cei ce au participat la ediţiile anterioare se aplică o reducere de 10%. Parcarea este gratuită şi păzită. În ceea ce priveşte meniul, acesta cuprinde patru feluri de mâncare – aperitiv, peşte, sarmale şi friptură – precum şi desert, iar băuturile se servesc în regim open bar.

În timp ce la Palatul Parlamentului cântă Ştefan Bănica, Horia Brenciu va susţine un recital în noapte dintre ani la Berăria H. Tot la restaurantul din Herăstrău va cânta şi formaţia Azur, sau Ioana Ignat. Preţurile sunt cuprinse între 450 şi 750 de lei de persoană, în funcţie de distanţa mesei faţă de scenă.

Petreceri la preţuri mai reduse sunt organizate în Centrul Istoric din Bucureşti, unde pot fi găsite oferte începând de la 100 lei.

În acest an, Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) organizează Revelionul în Piaţa George Enescu, lângă Ateneul român. Potrivit reprezentanţilor PMB, petrecerea începe la ora 19.00 şi va dura 6 ore, timp în care pe scena din piaţă vor urca artişti precum Carla’s Dreams, Holograf, Loredana, Connect-R, Zoli TOTH Project, Delia,Voltaj, Florin Chilian, Corina, Vunk, Andra, Direcţia 5, Randi sau Vescan. Prezentatori vor fi Ionela Năstase şi CRBL.

De asemenea, Primăria Sectorului 3 organizează, începând cu ora 19.30, în Parcul Titan un Revelion tematic, prin care bucureştenii sunt invitaţi să petreacă intrarea în 2018, an în care este sărbătorită Marea Unire.

Denumit „100 şi La mulţi ani!”, spectacolul dedicat Revelionului va dura timp de cinci ore iar pe scenă vor urca artişti şi trupe precum Cornelia Tihon & Taraful Daniel Bădoi, Crina Matei & Band, Cobzality, Omul cu Şobolani, Noaptea târziu, La Familia şi Bosquito. Trupa Voltaj va încheia evenimentul dedicat Revelionului 2018.

Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă