Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Reteta de weekend: Piept de rață cu polenta și sos de prune maturate în coniac

O rețetă de savurat la o cină romantică în perioada asta, că tot avem câteva zile de sărbătorit (Mărțișor și 8 Martie). O găsiți în meniul restaurantului Lugo (Str. G. Enescu nr. 23), dar puteți încerca să o faceți și acasă.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 03.03.2018 - 11:34

Ingrediente:

Piept de rață 300 g
Mălai 100 g
Lapte fiert 100 ml
Smântână 100 ml
Prune maturate 60 g în coniac 10 g
Zahăr 50 g


Mod de preparare:

Pieptul de rață se prăjește pe ambele părți în tigaie la foc mediu. 

Mălaiul se pune la fiert cu lapte și smântână la foc mic, amestecând treptat.
Prunele se fierb în coniac până iau foc, după care se adaugă unt pentru a obține un sos cremos.


De servit lângă un pahar de vin roșu.

Chef Albert,
Lugo Restaurant & Lounge

Comentarii

loading...