Foto: Inquam Photos

Restaurantele și barurile se închid din nou. În hotel au voie să mănânce doar clienții lui

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a anunțat, marți seară, că începând de miercuri, restaurantele și barurile din București nu vor mai putea primi clienți în spații închise.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 06.10.2020 - 20:09

Restaurantele și barurile din București nu vor mai putea primi clienți în spații închise începând din ziua de miercuri, 7 octombrie, a anunțat, marți, prefectul Capitalei.

El a precizat că terasele restaurantelor vor putea funcționa ca și până acum - cu respectarea măsurilor de protecție sanitară.

Motivul închiderii, din nou, a localurior care funcționează în spații închise este creșterea uriașă a numărului de cazuri de coronavirus în București. Această decizie a fost luată la ședința de marți a Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă.

Pe de altă parte, va exista o excepție pentru restaurantele și barurile aflate în interiorul hotelurilor. Aceste locuri de alimentație publică vor putea primi clienți, dar numai dintre cei care sunt cazați în respectivul hotel, a precizat prefectul Capitalei.

"Dacă populația respectă regulile, este posibil ca lunea viitoare, adică peste 12 zile, să fie ridicate restricțiile", a promis prefectul Gheorghe Cojanu.

Comentarii