7.9 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleReparația smartphone-ului în prezența deținătorului - vezi în timp real reparația telefonului...

Reparația smartphone-ului în prezența deținătorului – vezi în timp real reparația telefonului tău

Service-urile gsm au devenit tot mai ofertante, întrucât și piața consumatorilor pare să fie una mai extinsă. Regulile clasice sunt mereu aceleași, așadar ies în evidență cei care își permit să ofere și ceva în plus. Vorbim despre standarde și de oferte atractive raportându-ne la unul din numele sonore din această nișă – Glassgsm. Reputația acestui service este strâns legată de activitatea desfășurată nu doar în Suceava, unde este și sediul fizic, ci pentru oricine. Metoda Glassgsm este de a primi prin curierat telefoanele defecte, ce urmează a fi trimise înapoi prin același mod. Cu tot cu reparație timpul maxim este de 3 zile până când posesorul se poate bucura din nou de smartphone-ul său, de data aceasta perfect funcțional.

Glassgsm promite servicii rapide

Pentru că ne bazăm pe telefoanele inteligente pentru a rezolva rapid orice problemă, desigur că rapiditatea a devenit un punct de reper pentru aproape orice. Reparația rapidă spre exemplu este ceea ce își dorește orice păgubit. Iar Glassgsm răspunde prompt.

Odată ajunși aici, deținătorii unui smartphone ce așteaptă să fie reparat este supus intervenției în 30 până la 90 de minute. Dacă este posibil, chiar pe loc. Timpul scurt de execuție ține și de dotările service-ului, care pe plan local este singurul care deține o mașină laser pentru îndepărtarea sticlei la iPhone-uri.

Așa se face că un client poate chiar asista la reparația executată. În caz contrar, acesta poate cere acces la video, iar reprezentanții service-ului în cauză sunt deschiși la această variantă. Este maniera lor de a demonstra transparență în serviciile oferite.

Mai mult decât atât, în perioada în care telefonul este la reparat, clientul poate primi și telefon la schimb. După caz, poate alege și calitatea pieselor ce vor fi înlocuite, fie cele originale, fie cele mai accesibile, în funcție de cât își permite sau își dorește să cheltuiască. În orice caz, post reparație va primi și  garanția de conformitate. Aceasta este valabilă timp de 6 luni de la data reparaţiei, astfel că în toată această perioadă o defecțiune care intervine va fi remediată fără costuri suplimentare.

Costuri

Piesele necesare pot fi achiziționate din cadrul paginii Glassgsm.ro. Consultanța este gratuită, diagnoza de asemenea, iar reparația în sine depinde de tipul de telefon și de tipul de reparație. Toate aceste avantaje sunt pentru un client disperat de a avea din nou telefonul funcțional, mână cerească.

Chiar și înainte de a decide să lăsați telefonul la acest service puteți întreba despre costurile estimative. Se pare că Glassgsm a lansat o nouă era și un altfel de standard pe nișa de reparații gsm. Acestea nu trebuie să fie umbrite de necunoașterea publicului, care ajunge să fie ușor păcălit de calitatea reparațiilor realizate. 

Cele mai citite

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești a luat titlul de vicecampioană mondială la Campionatul Mondial de Robotică de...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești s-a încununat de succes, prin obținerea titlului de vicecampioni mondiali din cadrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă