10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleRenunță sau nu la actorie? Ce răspunde Emma Watson

Renunță sau nu la actorie? Ce răspunde Emma Watson

Pentru a nu alimenta bârfele din presă, știrea fiind deja preluată de toate publicațiile, Emma a dorit să clarifice anumite aspecte prin intermediul  managerului ei, Jason Weinberg, care a negat zvonurile scurt, și fără alte comentarii, într-un comunicat adresat Entertainment Weekly:

 „Conturile Emmei pe rețelele sociale sunt inactive, dar cariera ei, nu,” a spus acesta.

Zvonurile au fost cumva alimentate și de absența actriței de pe rețelele de socializare. Ultima postare a Emmei fiin din iunie 2020.

În prezent, descrierea de pe contul ei de Instagram este: „Pagina oficială Instagram a Emmei este latentă și nu este actualizată”.

Într-un interviu mai oferit în urmă cu 2 ani, Emma mărturisea că dorește să își aleagă proiectele cu atenție și să încerce să mențină un echilibru între cariera de actriță și celelalte pasiuni ale sale. Ultimul film în care a jucat este Little Women al Gretei Gerwig, din 2019, în care a apărut alături de Saoirse Ronan, Florence Pugh, Timothée Chalamet, Laura Dern și Meryl Streep.

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...
Ultima oră
Pe aceeași temă