16.7 C
București
marți, 28 septembrie 2021

Renne Young, sexy-comentatoarea din Canada

Renee Young este printre puţinii comentatori sportivi de sex feminin din întreaga lume, dar cu siguranţă este o prezenţă absolut încântătoarea. Jurnalista în vârstă de 33 de ani este din Canada şi comentează show-urile celei mai mari companii de wrestling din lume, WWE. În ciuda faptului ca este o apariție fermecătoare, Renee nu are foarte mulţi fani, lucru recunoscut chiar de ea.

Înainte să comenteze, Renee nu a avut nicio experienţă în acest domeniu, cu excepţia unor emisiuni de profil în care a fost prezentatoare. La început, fanii wrestlingului au aplaudat prezenţa ei la masa comentatorilor, dar entuziasmul a fost înlocuit rapid de comentarii negative.

„Acesta este adevărul. Nu sunt cea mai grozavă la comentariu, dar aceasta îmi este meseria. Încerc să devin mai bună în fiecare săptămână. Oamenii adoră îmi spună cât de rău mă descurc, de parcă eu m-aş considera extraordinară. Ce ar trebui să fac în cazul acesta? Să renunţ? Nu e uşor să înveţi să comentezi un show care are o astfel de expunere la nivel global”, a mărturisit, de curând, blondina.

Ultima oră
Pe aceeași temă