Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Renne Young, sexy-comentatoarea din Canada

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 10.01.2020 - 09:29

Renee Young este printre puţinii comentatori sportivi de sex feminin din întreaga lume, dar cu siguranţă este o prezenţă absolut încântătoarea. Jurnalista în vârstă de 33 de ani este din Canada şi comentează show-urile celei mai mari companii de wrestling din lume, WWE. În ciuda faptului ca este o apariție fermecătoare, Renee nu are foarte mulţi fani, lucru recunoscut chiar de ea.

Înainte să comenteze, Renee nu a avut nicio experienţă în acest domeniu, cu excepţia unor emisiuni de profil în care a fost prezentatoare. La început, fanii wrestlingului au aplaudat prezenţa ei la masa comentatorilor, dar entuziasmul a fost înlocuit rapid de comentarii negative.

„Acesta este adevărul. Nu sunt cea mai grozavă la comentariu, dar aceasta îmi este meseria. Încerc să devin mai bună în fiecare săptămână. Oamenii adoră îmi spună cât de rău mă descurc, de parcă eu m-aş considera extraordinară. Ce ar trebui să fac în cazul acesta? Să renunţ? Nu e uşor să înveţi să comentezi un show care are o astfel de expunere la nivel global”, a mărturisit, de curând, blondina.

Comentarii