Sursă foto: Instagram

Renee Gracie și-a pierdut contul de Instagram

Australianca Renee Gracie, care a renunțat la cariera sportivă pentru a intra în industria filmelor pentru adulți, și-a pierdut contul de Instagram.

Share

Rl online 0 comentarii

21.01.2021 - 20:01

Tânăra în vârstă de 26 de ani, care a uimit pe toată lumea atunci când a abandonat cursele de mașini pentru a se dedica producțiilor XXX, a spus, într-un interviu acordat pentru Daily Mail Australia, că s-a trezit pur și simplu într-o zi cu contul de Instagram dezactivat.

„Tocmai ce mă trezisem și nu mă puteam conecta. Ei (n.r. Instagram) nu mi-au dat niciun motiv pentru banare și asta este cel mai frustrant”, a mărturisit Renee.

Bomba sexy susține că a respectat cu strictețe regulile rețelei de socializare și chiar a eliminat un link către contul ei OnlyFans în ultimele săptămâni.

„Am fost precaută cu ceea ce spuneam în comentarii. Cu fotografiile pe care le încărcam. Cu tot”, a spus bruneta, care se numără printre modelele „prea sexy” de pe Instagram. Ea a argumentat că fotografiile pe care le posta nu erau diferite de ceea ce publicau alte vedete și a constatat cât de arbitrară a devenit interzicerea conturilor.

Cea mai mare pierdere o va suferi, însă, din punct de vedere financiar, căci Renee promova deseori produse ale diferitelor branduri către cei 750,000 de urmăritori ai ei.

Totuși, adevărata sursă de venit pentru fosta sportivă rămâne platforma OnlyFans. Bruneta a câștigat aproape 2 milioane de dolari în mai puțin de un an din vânzarea materialelor deocheate, fapt pentru care a decis să se „tuneze” din nou, dublându-și mărimea bustului, care și așa era destul de generos.

Într-un interviu mai vechi, australianca mărturisea că nu câștiga foarte mult din cursele de mașini, ba chiar erau zile în care nu avea bani de mâncare: „Atunci când participam la competiții, trebuia să scot bani din buzunarul meu, abia îmi ajungeau de mâncare. Acum am o situație financiară la care nu am visat niciodată și chiar îmi place”.

Comentarii