16.5 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăLifestyleRenee Gracie și-a pierdut contul de Instagram

Renee Gracie și-a pierdut contul de Instagram

Tânăra în vârstă de 26 de ani, care a uimit pe toată lumea atunci când a abandonat cursele de mașini pentru a se dedica producțiilor XXX, a spus, într-un interviu acordat pentru Daily Mail Australia, că s-a trezit pur și simplu într-o zi cu contul de Instagram dezactivat.

„Tocmai ce mă trezisem și nu mă puteam conecta. Ei (n.r. Instagram) nu mi-au dat niciun motiv pentru banare și asta este cel mai frustrant”, a mărturisit Renee.

Bomba sexy susține că a respectat cu strictețe regulile rețelei de socializare și chiar a eliminat un link către contul ei OnlyFans în ultimele săptămâni.

„Am fost precaută cu ceea ce spuneam în comentarii. Cu fotografiile pe care le încărcam. Cu tot”, a spus bruneta, care se numără printre modelele „prea sexy” de pe Instagram. Ea a argumentat că fotografiile pe care le posta nu erau diferite de ceea ce publicau alte vedete și a constatat cât de arbitrară a devenit interzicerea conturilor.

Cea mai mare pierdere o va suferi, însă, din punct de vedere financiar, căci Renee promova deseori produse ale diferitelor branduri către cei 750,000 de urmăritori ai ei.

Totuși, adevărata sursă de venit pentru fosta sportivă rămâne platforma OnlyFans. Bruneta a câștigat aproape 2 milioane de dolari în mai puțin de un an din vânzarea materialelor deocheate, fapt pentru care a decis să se „tuneze” din nou, dublându-și mărimea bustului, care și așa era destul de generos.

Într-un interviu mai vechi, australianca mărturisea că nu câștiga foarte mult din cursele de mașini, ba chiar erau zile în care nu avea bani de mâncare: „Atunci când participam la competiții, trebuia să scot bani din buzunarul meu, abia îmi ajungeau de mâncare. Acum am o situație financiară la care nu am visat niciodată și chiar îmi place”.

Cele mai citite

Armata israeliană: victimele atacului de la consulatul iranian din Damasc erau teroriști angajați împotriva Israelului

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene a afirmat luni că victimele atacului care a vizat consulatul iranian la Damasc pe 1 aprilie erau "terorişti"...

Șeful AIEA despre situația de la Zaporojie: “Ne apropiem periculos de un accident nuclear”

"Ne apropiem periculos de un accident nuclear" la Zaporojie, a avertizat luni şeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), Rafael Grossi, denunţând recentele atacuri...

Armata israeliană: victimele atacului de la consulatul iranian din Damasc erau teroriști angajați împotriva Israelului

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene a afirmat luni că victimele atacului care a vizat consulatul iranian la Damasc pe 1 aprilie erau "terorişti"...
Ultima oră
Pe aceeași temă