12.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleRelaţia lui Brad Pitt cu Neri Oxman: De când formează cei doi...

Relaţia lui Brad Pitt cu Neri Oxman: De când formează cei doi un cuplu

“Brad este absolut îndrăgostit de ea”, a declarat o sursă, care a adăugat că actorul s-a străduit foarte mult ca această relaţie să nu apară în lumina reflectoarelor.

Pitt şi Oxman au călătorit de mai multe ori în străinătate împreună, mai ales la conferinţe susţinute de arhitectă, care este şi profesor universitar la Massachusetts Institute of Technology.

Pe Brad Pitt şi Neri Oxman îi leagă pasiunea pentru arhitectură, design şi arte, iar actorul american o consideră pe arhitectă “fascinantă”.

Lucrări de artă ale lui Oxman sunt incluse în colecţiile unor instituţii precum Museum of Modern Art din New York, Centrul Georges Pompidou din Paris, Muzeul de Arte Aplicate din Viena etc. Foarte apreciată în domeniile în care activează, Oxman a fost recompensată cu International Earth Awards (2008), Vilcek Prize pentru Design (2014) şi Emerging Voices Award din partea Ligii Arhitecţilor din New York (2015).

Arhitecta americano-israeliană, în vârstă de 42 de ani, a fost căsătorită cu compozitorul argentinian Osvaldo Golijov, în timp ce Pitt este în proces de divorţ de Angelina Jolie.

Brad Pitt este fondatorul Make It Right Foundation, care se ocupă cu construirea de case ieftine, prietenoase cu mediul, pentru persoane nevoiaşe. În proiectele sale, a colaborat cu arhitecţi de renume, ajutând la construirea de case în zone precum New Orleans, afectat de uraganul Katrina, şi Kansas City, Missouri.

Pitt se ocupă şi cu design de mobilier, colaborând cu Frank Pollaro, şi sculptează.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 770: Biden vrea să trimită arme Kievului chiar de săptămâna această

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în Ucraina chiar din această săptămână", după ce...

Coreea de Nord a trimis o delegație în Iran, pentru discuții economice și militare. Ambele țări avansează în domeniul nuclear

O delegație din Coreea de Nord a plecat de la Phenian spre Iran, unde urmează a fi primită de oficiali de la Teheran. Delegația nord-coreeană...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă