2.7 C
Bucharest
Thursday, 7 December 2023
HomeLifestyleRegizorul concediat al „Bohemian Rhapsody”, absent de la gala Globurilor de Aur

Regizorul concediat al „Bohemian Rhapsody”, absent de la gala Globurilor de Aur

Singer, creditat pentru regia filmului despre ascensiunea trupei Queen, nu a fost menţionat pe scena galei Globurilor de Aur, care a avut loc duminică seară, nici de actorul Rami Malek, premiat pentru interpretarea rolului Freddie Mercury, nici de producătorul Graham King, care a ridicat trofeul pentru „cel mai bun film – dramă”. 

Singer a publicat pe contul său de Instagram o fotografie, cu menţiunea: „Ce onoare. Mulţumesc, Hollywood Foreign Press Association”.

Bryan Singer a fost dat afară din echipa filmului „Bohemian Rhapsody” în decembrie 2017, după ce – potrivit 20th Century Fox – a absentat inexplicabil de pe platou în câteva rânduri.

Fletcher, cunoscut pentru „Eddie the Eagle”, l-a înlocuit la scurt timp pentru a încheia filmările. Singer a fost creditat ca regizor, în conformitate cu regulile Directors Guild of America (Sindicatului Regizorilor Americani).

La cea de-a 76-a ediţie a galei Globurilor de Aur, pelicula „Bohemian Rhapsody” s-a impus la categoriile „cel mai bun film – dramă” şi „cel mai bun actor în rol principal”.

Cele mai citite

Congresul american nu a adoptat un pachet financiar masiv pentru Ucraina și Israel

Congresul american a eşuat miercuri în adoptarea unui pachet financiar masiv de peste 106 miliarde de dolari reclamat cu insistenţă de preşedintele Joe Biden,...

Ministrul britanic al imigrației, Robert Jenrick, a demisionat miercuri

Ministrul britanic al imigrației, Robert Jenrick, a demisionat miercuri, a declarat ministrul de interne James Cleverly, după ce guvernul a publicat un proiect de...

Crește tensiunea dintre Venezuela și Guyana legat de regiunea Essequibo

Comunitatea internaţională este îngrijorată de tensiunea tot mai mare dintre Venezuela şi Guyana în legătură cu Essequibo, regiune bogată în petrol aflată în dispută...
Ultima oră
Pe aceeași temă