13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleRegizorul concediat al „Bohemian Rhapsody”, absent de la gala Globurilor de Aur

Regizorul concediat al „Bohemian Rhapsody”, absent de la gala Globurilor de Aur

Singer, creditat pentru regia filmului despre ascensiunea trupei Queen, nu a fost menţionat pe scena galei Globurilor de Aur, care a avut loc duminică seară, nici de actorul Rami Malek, premiat pentru interpretarea rolului Freddie Mercury, nici de producătorul Graham King, care a ridicat trofeul pentru „cel mai bun film – dramă”. 

Singer a publicat pe contul său de Instagram o fotografie, cu menţiunea: „Ce onoare. Mulţumesc, Hollywood Foreign Press Association”.

Bryan Singer a fost dat afară din echipa filmului „Bohemian Rhapsody” în decembrie 2017, după ce – potrivit 20th Century Fox – a absentat inexplicabil de pe platou în câteva rânduri.

Fletcher, cunoscut pentru „Eddie the Eagle”, l-a înlocuit la scurt timp pentru a încheia filmările. Singer a fost creditat ca regizor, în conformitate cu regulile Directors Guild of America (Sindicatului Regizorilor Americani).

La cea de-a 76-a ediţie a galei Globurilor de Aur, pelicula „Bohemian Rhapsody” s-a impus la categoriile „cel mai bun film – dramă” şi „cel mai bun actor în rol principal”.

Cele mai citite

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...

Burse de reziliență pentru elevi. Condițiile în care se acordă

Ministerul Educației (ME) a lansat în consultare publică Metodologia de acordare a burselor pentru anul școlar 2024 – 2025. Principalele noutăți sunt: Bursele de merit și...

Maestrul Victor Rebengiuc și actrița Mariana Mihuț au primit titlul de „ Cetățean de Onoare” al Ploieștiului

Actorii Mariana Mihuţ şi Victor Rebengiuc au primit, miercuri, titlul de cetăţean de onoare al municipiului Ploieşti, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului...
Ultima oră
Pe aceeași temă