15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleRegizorul Bogdan Alexe, detalii despre Noaptea Muzeelor, în Cimitirul Bellu

Regizorul Bogdan Alexe, detalii despre Noaptea Muzeelor, în Cimitirul Bellu

Bogdan, care este cea mai importantă realizare a ta?

Cea mai mare realizare a mea consider că este faptul că am reuşit să aduc în România şi să implementez un proiect-pilot care se adresează copiilor talentaţi şi, după mulţi ani de muncă, să reuşesc să-l fac cunoscut peste graniţele tării.

Deşi eşti foarte tânăr, ai reuşit să-ți faci loc în lumea cinematografiei. Care ar fi cea mai mare recunoaştere de până acum?

Anul trecut, la Roma, am primit distincţia pentru întreaga carieră în industria cinematografică pentru copii, în cadrul unui festival internațional de film (PROCULT FILM FESTIVAL). Îmi place să fac filme, să le produc, iar atunci când adună și oameni în sala de cinema, mă simt împlinit.

Ce te vezi făcând peste 10 ani?

Îmi place ceea ce fac. Mă fascinează lumea asta nebună, lumea filmului, a spectacolului, prin urmare, voi face cu siguranță ceea ce fac și astăzi.

Care este cel mai nou proiect în care ești implicat?

Pe 19 mai am pregătit un spectacol inedit în Muzeul Bellu, în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor. Sâmbătă, 19 mai 2018, între orele 18.00 și 24.00, îi așteptăm pe bucureșteni și nu numai într-o incursiune în istoria României de acum 100 de ani și o reactualizare a memoriei eroilor Marii Uniri. Programul serii începe de la ora 18.00 cu un tur ghidat de vizitare a cimitirului, un recital de muzică instrumentală, urmat de un spectacol de dansuri populare tradiționale, concursuri cu premii, dar și un recital de zile mari semnat de Aurelian Temișan & Band și o piesă de teatru cu o distribuție de excepție: Marius Bodochi, Rodica Popescu Bitănescu și Anca Sigartău.

Cele mai citite

USR: Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor

Reprezentanţii USR consideră că Guvernul PSD-PNL ''minte'' atunci când spune că reduce facturile românilor şi că, de fapt, continuă să întreţină schema prin care oamenii...

Guvernul ia noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura

Guvernul ia joi noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura, premierul Marcel Ciolacu anunţând că va fi prelungită cu două luni, până la 31...

Tarifele polițelor de asigurare obligatorie rămân plafonate până la 30 iunie 2024

Executivul a aprobat actul normativ promovat de Ministerul Finanțelor și elaborat de Autoritatea de Supraveghere Financiară prin care prelungește cu trei luni perioada de...
Ultima oră
Pe aceeași temă