13.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăLifestyleRegizorul Abdellatif Kechiche, acuzat de agresiune sexuală

Regizorul Abdellatif Kechiche, acuzat de agresiune sexuală

O anchetă pentru agresiune sexuală a fost deschisă de Parchetul din Paris împotriva regizorului Abdellatif Kechiche. Reclamanta ar fi o tânără în vârstă de 29 de ani, care “afirmă că a cinat, în noaptea de 23 spre 24 iunie, cu regizorul în apartamentul din Paris, în arondismentul 20”, potrivit BFMTV. A adormit după ce a băut mai multe pahare de alcool, “ea afirmă că s-a trezit pe canapea, cu pantalonii desfăcuţi Abdellatif Kechiche o atingea”, potrivit canalului de televiziune. 

Femeia a fost interogată de anchetatorii de la poliţia judiciară. Mai mulţi participanţi la evenimentul din acea seară, între care şi Abdellatif Kechiche, vor fi audiaţi.

Cineastul, premiat cu Palme d’Or în 2013 pentru “La vie d’Adèle”, “contestă categoric veridicitatea acestor acuzaţii venite din partea unei persoane care nu a găsit o modalitate prin care să se facă cunoscută decât prin statutul de victimă”, a declarat avocatul său, Jérémie Assous.

Abdellatif Kechiche a fost mai întâi actor înainte de a deveni regizor de teatru şi film. 

În cinema, el s-a făcut cunoscut prin “l’Esquive” sau “la Graine et le Mulet”, amândouă recompensate cu premiul César pentur “cel mai bun film”, şi “La vie d’Adèle”, premiat la Cannes. Cunoscut ca fiind exigent pe platourile de filmare, regizorul a fost ţinta uneia dintre cele două actriţe principale ale filmului, Léa Seydoux, care a denunţat condiţiile de la filmări drept “oribile”, zile fără sfârşit şi sute de duble pentru aceeaşi scenă. 

Spunând că s-a simţit “umilit” de această dispută publică, Abdellatif Kechiche a declarat că ar fi preferat ca filmul să nu fi fost niciodată lansat din cauza faptului că a fost “prea murdar”.

Cele mai citite

Viceprimar al sectorului 3, plângere la DNA, împotriva lui Robert Negoiță

Lucian Judele, viceprimarul Sectorului 3, a mers, astăzi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), unde a depus o plângere împotriva lui Robert Negoiţă, pe care...

În atacurile asupra infrastructurii energetice ucrainene rușii au cheltuit sute de milioane de dolari

În atacurile asupra infrastructurii energetice din Ucraina ruşii au schimbat tactica, explică analiştii militari, potrivit tvrinfo.ro. Trimit asupra unei ţinte sute de rachete şi drone...

Un pod s-a prăbușit la Baltimore. Șase persoane ar fi murit

Căutarea supravieţuitorilor a fost suspendată marţi seară la Baltimore, după prăbuşirea unui pod în portul acestui oraş din estul Statelor, cele şase persoane date...
Ultima oră
Pe aceeași temă