Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Regizorul Abdellatif Kechiche, acuzat de agresiune sexuală

O femeie a depus plângere contra regizorului Abdellatif Kechiche pe 6 octombrie, acuzându-l de agresiune sexuală. Cineastul contestă "categoric" faptele.

Share

Rl online 0 comentarii

31.10.2018 - 14:25

O anchetă pentru agresiune sexuală a fost deschisă de Parchetul din Paris împotriva regizorului Abdellatif Kechiche. Reclamanta ar fi o tânără în vârstă de 29 de ani, care "afirmă că a cinat, în noaptea de 23 spre 24 iunie, cu regizorul în apartamentul din Paris, în arondismentul 20", potrivit BFMTV. A adormit după ce a băut mai multe pahare de alcool, "ea afirmă că s-a trezit pe canapea, cu pantalonii desfăcuţi Abdellatif Kechiche o atingea", potrivit canalului de televiziune. 

Femeia a fost interogată de anchetatorii de la poliţia judiciară. Mai mulţi participanţi la evenimentul din acea seară, între care şi Abdellatif Kechiche, vor fi audiaţi.

Cineastul, premiat cu Palme d'Or în 2013 pentru "La vie d'Adèle", "contestă categoric veridicitatea acestor acuzaţii venite din partea unei persoane care nu a găsit o modalitate prin care să se facă cunoscută decât prin statutul de victimă", a declarat avocatul său, Jérémie Assous.

Abdellatif Kechiche a fost mai întâi actor înainte de a deveni regizor de teatru şi film. 

În cinema, el s-a făcut cunoscut prin "l'Esquive" sau "la Graine et le Mulet", amândouă recompensate cu premiul César pentur "cel mai bun film", şi "La vie d'Adèle", premiat la Cannes. Cunoscut ca fiind exigent pe platourile de filmare, regizorul a fost ţinta uneia dintre cele două actriţe principale ale filmului, Léa Seydoux, care a denunţat condiţiile de la filmări drept "oribile", zile fără sfârşit şi sute de duble pentru aceeaşi scenă. 

Spunând că s-a simţit "umilit" de această dispută publică, Abdellatif Kechiche a declarat că ar fi preferat ca filmul să nu fi fost niciodată lansat din cauza faptului că a fost "prea murdar".

Comentarii

loading...