6 C
Bucharest
Wednesday, 6 December 2023
HomeLifestyleReduceri de Black Friday pe care nu le poți rata la Târgul...

Reduceri de Black Friday pe care nu le poți rata la Târgul Cărții

Pentru că toamna este darnică, în acest anotimp nu se culeg doar roadele naturii, ci și ofertele de Black Friday pe care anticariatul Târgul Cărții le-a pregătit pentru cititorii pasionați. În rândurile ce urmează îți prezentăm tot ce trebuie să știi ca să te pregătești așa cum se cuvine pentru perioada din an cu cele mai multe oferte.

  1. Când va fi Black Friday 2023 pe site-ul anticariatului Târgul Cărții

Știm cât de dificil îți poate fi uneori să te decizi asupra cumpărăturilor pe care vrei să le faci de Black Friday, astfel că în 2023, anticariatul Târgul Cărții îți va oferi 4 zile, în perioada 9-12 noiembrie, în care să te bucuri de promoțiile Black Friday și să ai astfel suficient timp la dispoziție pentru a cumpăra tot ce îți dorești: discuri de vinil, cărți noi ori cărți de anticariat, în limba română sau în limba engleză. Pentru a fi primul la curent cu promoțiile pe care Târgul Cărții le pregătește de Black Friday, îți recomandăm să te abonezi la newsletter și astfel te vei asigura că nu vei rata nicio ofertă.

  • Cum să te pregătești pentru cumpărături de Black Friday?

Atunci când te pregătești să faci cumpărături în perioada dedicată celor mai mari reduceri din an, este important să nu pierzi din vedere și gestionarea finanțelor personale. Pentru achiziționarea unor cărți de Black Friday, îți recomandăm să stabilești un buget și o listă cu titlurile la care râvnești de multă vreme. Abundența de oferte din această perioadă poate fi copleșitoare, astfel că este important să reflectezi asupra cumpărăturilor pe care vrei să le faci și să aloci un anumit buget. De asemenea, este important să nu cumperi impulsiv ci să te orientezi doar spre acele produse care îți sunt cu adevărat utile.

Discounted books at the Book Fair
  • Ce oferte nu trebuie sa ratezi la Târgul Cărții

Lectura este una dintre cele mai importante activități pentru dezvoltarea emoțională și intelectuală, astfel ca anticarii de la Târgul Cărții ți-au pregătit oferte care mai de care pentru ca tu să ai parte de aventuri literare fascinante. Anul acesta, Black Friday vine cu reduceri de până la 95% la cărți second hand, viniluri, carte nouă și cărți în limba engleză, pentru a îndeplini nevoile diverse ale miilor de cititori. Așadar, fie că vrei să cumperi cărți ieftine, cărți pentru copii sau viniluri cu care să îți mărești colecția, nu rata reducerile de Black Friday din perioada 9-12 noiembrie de pe site-ul anticariatului online Târgul Cărții.

Books in English language
  • Livrarea comenzilor în perioada celor mai mari reduceri

Reducerile substanțiale din perioada 9-12 noiembrie 2023, cât timp se derulează campania Black Friday pe targulcartii.ro, înseamnă și un volum mai mare de cititori care doresc să profite de prețurile mici la titlurile preferate, astfel că pot apărea întârzieri la expedierea comenzilor. Ai la dispoziție mai multe opțiuni de livrare, astfel încât să o alegi pe aceea care îți este cea mai utilă: livrarea la easybox, livrarea prin curier sau ridicarea personală dintr-unul din magazinele din București. După ce ai plasat comanda pe site, urmărește informările pe care le vei primi pe adresa de email, unde ți se vor comunica detaliile de expediere și livrare.

Black Friday (Vinerea Neagră), o tradiție care a plecat din Statele Unite, este perioada ideală în care poți achiziționa cărțile mult dorite la prețuri imbatabile, astfel încât să te bucuri de toate beneficiile lecturii cu un buget mic.

Cele mai citite

ASF ascunde fără temei legal informații de interes public

Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (C.O.T.A.R.) atrage atenția Guvernului și Parlamentului României asupra faptului că Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) refuză...
00:01:21

Pentagonul a fost „încurajat” de decizia de a ridica controlul asupra majorității promoțiilor militare

Pentagonul, prin purtătorul de cuvânt, generalul de brigadă Patrick Ryder, a declarat reporterilor marți (5 decembrie) că a fost încurajat de decizia senatorului american...

A transmis datele personale și i s-au furat 9.000 de euro din cont. Apelul poliției

Un bărbat din judeţul Suceava a rămas fără 9.000 de euro din contul bancar, după ce a transmis datele cu caracter personal unui necunoscut,...
Ultima oră
Pe aceeași temă