22.8 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăLifestyleReda stralucirea pardoselii tale! Apeleaza la servicii profesionale de slefuire marmura!

Reda stralucirea pardoselii tale! Apeleaza la servicii profesionale de slefuire marmura!

Prestigiul istoric si frumusetea marmurei nu au fost stirbite o data cu trecerea timpului, din contra. Marmura confera si astazi cladirilor o aura de rafinament si naturalete, de aceea continua sa fie utilizata pe scara larga si in prezent. Cu toate ca este o roca durabila, marmura are nevoie sa fie ingrijita pentru ca isi poate pierde din calitati. Aceasta ingrijire se realizeaza cu ajutorul unor servicii profesionale de slefuire marmura.

Astazi tot mai multe constructii incorporeaza in ansamblul lor elemente din piatra naturala, in special din marmura. Ca si celelalte tipuri de roca, marmura se foloseste in principal in fabricarea pardoselilor. Aceste suprafete intinse pun cel mai bine in valoare proprietatile rocii – stralucire, naturalete, rezistenta. Uneori, din cauza uzurii fizico-chimice este necesara mentenanta pardoselilor din marmura ce poate fi efectuata numai de catre o echipa de meseriasi pregatiti si dornici in a reda stralucirea initiala a pardoselilor si a altor suprafete din marmura.

Curatarea si slefuirea marmurei este un proces ce necesita responsabilitate si rabdare

Reconditionarea marmurei sau a oricarei alte pietre necesita pregatire si rabdare pentru ca rezultatul sa fie cel dorit. In functie de producator, marmura poate fi de diferite calitati, uneori poate fi mai poroasa, ceea ce permite din pacate o infiltrare mai usoara a lichidelor, in special cele cu aciditate ridicata. Uzura fizica realizata de catre traficul uman reprezinta de asemenea, un motiv de pierdere al luciului. Cand sunt constatate aceste neplaceri se recomanda apelarea la un serviciu profesional de slefuire. Acesta va veni cu utilajele speciale si cunostintele adecvate pentru a realiza cu succes un astfel de demers.

O data chemata, echipa de profesionisti va constata gradul de uzura sau deteriorare al pietrei si va face recomandarile necesare, bazate pe experienta si expertiza. Daca doresti ca suprafetele tale sa isi recapete luciul de odinioara, trebuie indepartate toate aceste urme de uzura acumulate in timp. Fiecare lucrare reprezinta un proiect special adaptat fiecarui client. Slefuirea se realizeaza cu ajutorul unui utilaj ce prezinta un ax rotativ pe care se monteaza discuri diamantate cu diferite grade de duritate. Procesul se realizeaza progresiv, utilizandu-se pana la zece granulatii diferite pana se obtine luciul mecanic.

Aparatele sunt conectate la o sursa de apa, pentru ca praful rezultat din slefuirea marmurei sa nu se imprastie in aer. Dupa fiecare etapa de slefuire, se aspira reziduurile cu ajutorul unui aspirator special pentru lichide. Pentru ca interventia sa fie una completa, se pot realiza la cererea clientului si servicii de cristalizare si impermeabilizare ale marmurei. Acestea sunt necesare pentru marirea rezistentei la uzura fizica si inchiderea porilor pietrei pentru o rezistenta cat mai indelungata. Astfel de procese au nevoie de indemanarea si rabdarea unei echipe de meseriasi cu experienta si pricepere.

Iata etapele necesare pentru a reimprospata o suprafata din marmura:

– Evaluarea suprafetei de restaurat

– Eliminarea chitului vechi si a altor impuritati

– Slefuirea progresiva si nivelarea marmurei cu ajutorul slefuitorului

– Cristalizarea si impermeabilizarea in functie de optiunea clientului

Serviciul de curatare si slefuire al marmurei este utilizat de o gama variata de clienti

Suprafetele din marmura pot fi intalnite de la resedinte particulare, pana la firme si institutii publice. De aceea exista o cerere ridicata pentru astfel de servicii de reimprospatare a aspectului si structurii acestei pietre naturale. In cadrul companiilor sau institutiilor care lucreaza cu publicul, unde traficul este intens, se impune apelarea la firme specializate pentru a reda si a mentine vigoarea si frumusetea pardoselilor de marmura. In general, un edificiu public poate contine suprafete intinse placate cu marmura. Insa acest lucru nu reprezinta un impediment pentru o firma specializata, ce este pregatita zi de zi sa faca fata unor astfel de cerinte.

Multe institutii publice isi au sediile in cladiri istorice din care nu lipsesc suprafetele din marmura. Pentru a-si pastra prospetimea si a evita aspectul degradat cauzat de uzura in timp a pardoselilor din marmura, institutiile apeleaza cu incredere la serviciile profesionale puse la dispozitie de o firma de curatat marmura. Lustruirea marmurei se poate realiza eficient, oricat de intinsa ar fi pardoseala. In anumite cazuri suprafetele placate cu marmura sunt in plan vertical, uneori chiar si la inaltime. O echipa de alpinisti cu experienta in curatarea si reconditionarea suprafetelor verticale de marmura poate realiza cu succes aceasta provocare.

Apeleaza la o firma profesionala de slefuire marmura pentru un rezultat durabil

O firma specializata in curatarea si slefuirea marmurei este singura in masura sa realizeze cu succes o lucrare de o astfel de anvergura. Poti conta cu incredere pe serviciile oferite de Master Stone, o companie cu experienta vasta in domeniu, ce ofera servicii de curatare pentru suprafete din toate tipurile de piatra naturala. Firma detine un portofoliu bogat de clienti ce au apelat la serviciile sale pentru renovarea pardoselilor de marmura. Printe clienti se numara: institutii publice, restaurante, baruri, hoteluri, resedinte, sedii de firme, practic orice persoana fizica sau juridica ce detine edificii cu suprafete placate cu marmura.

De indata ce este contacta, echipa specializata se va deplasa si va evalua atat starea pardoselii cat si etapele necesare pentru a realiza o lucrare eficienta, cu rezultate durabile. Majoritatea interventiilor au fost facute pentru pardoseli extinse din marmura ce era uzata din punct de vedere fizic. Atuurile acestei companii sunt:

– Echipa experimentata si cu expertiza in slefuirea pietrei

– Echipamente de ultima generatie, adecvate oricaror suprafete din marmura

– Experienta in curatarea si intretinerea unor pardoseli de orice dimensiuni

– Disponibilitatea utilizarii alpinistilor pentru curatarea marmurei la inaltime

Daca si tu detii suprafete si pardoseli placate cu aceasta piatra traditionala, atunci ai posibilitatea sa ii redai stralucirea ce a consacrat-o. Tot ce ai de facut este sa intri pe masterstoneclean.ro si sa soliciti o estimare gratuita de pret. Astfel, caminul tau va pastra multa vreme un aspect elegant si trainic, conferit de farmecul acestei roci cu traditie milenara.

Cele mai citite

Inspecția Judiciară a cerut suspendarea judecătoarei care se ocupă de cazul lui Vlad Pascu

Inspecția Judiciară a trimis o propunere pentru suspendarea judecătoarei Ioana Ancuța Popoviciu de la Judecătoria Mangalia până la încheierea procedurilor disciplinare, în data de...

Sorana Cîrstea, eliminată în primul tur la Stuttgart

Sorana Cîrstea părăsește turneul WTA 500 de la Stuttgart din prima rundă, după ce a fost învinsă, astăzi, în două seturi, de chinezoaica Qinwen...

AUR l-a reclamat pe Cîrstoiu la Direcția Antifraudă Fiscală

Președintele filialei AUR București, Mihai Enache, anunță că l-a reclamat la Direcția Generală Antifraudă Fiscală pe medicul Cătălin Cîrstoiu, candidat la Primăria Capitalei. "Mihai Enache,...
Ultima oră
Pe aceeași temă