21.1 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăLifestyleReal Madrid a fost EXCLUSĂ din Cupa Spaniei. Vezi motivul sancțiunii

Real Madrid a fost EXCLUSĂ din Cupa Spaniei. Vezi motivul sancțiunii

Real Madrid a fost exclusă, vineri, de judecătorul Federației spaniole de fotbal (RFEF) din Cupa Spaniei, scrie ziarul L’Equipe, citat de Agerpres.

Real Madrid este sancționată pentru faptul că a inclus un jucător suspendat, pe rusul Denis Cerîșev, în echipa din meciul tur din 16-imile Cupei Spaniei. Meciul s-a disputat miercuri împotriva echipei Cadiz (3-1).

Informația, neoficializată încă de RFEF, a fost divulgată de postul de radio Cadena SER din Cadiz.

Clubul va face apel împotriva sancțiunii, mai întâi la comitetul de apel, miercurea viitoare, apoi în fața Tribunalului administrativ al sportului (TAD), vineri 11 decembrie, dacă este necesar.

Javier Tebas, președintele Ligii profesioniste spaniole de fotbal (LFP) considera vineri ”un pic disproporționată” posibila excludere a Realului din Cupa Regelui, pentru că a aliniat un jucător suspendat. ”Ce mă doare este ca o echipă ca Real Madrid să nu continue competiția pentru o circumstanță ca aceasta. Erori facem toți”, a spus Tebas.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă